Eveniment artistic de strângere de fonduri. ”Cântec pentru Gabriela”, spectacol caritabil aflat la cea de a doua ediţie

Eveniment artistic de strângere de fonduri. ”Cântec pentru Gabriela”, spectacol caritabil aflat la cea de a doua ediţie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Neagu Gabriela Geraldina trăieşte în prezent fără niciun rinichi, dependetă de aparatul de hemodializă, având un istoric medical nu foarte fericit. S-a confruntat cu probleme de sănătate încă de la vârsta de şase ani, când în urma unui accident de maşină i-au fost grav afectaţi rinchii. La vârsta de 18 ani, însă, cu ajutorul mamei sale care i-a oferit unul dintre rinichii săi, a reuşit să facă un transplant. Însă, diagnosticul din 2010, acela de cancer de piele şi tratamentul chimioterapic prescris greşit, i-au fost aproape fatale. Gabriela a rămas atunci fără niciun rinichi, dar cu dorinţă continuă de viaţă. Oricât de nedrept ar fi, viaţa ei are un preţ, pe care nu şi-l poate permite. 30.000 de euro sunt necesari pentru noua operaţie din Turcia. Până în prezent s-au strâns 15.000 de euro. 

Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui sâmbătă, 8 februarie, de la ora 17,00, spectacolul caritabil “Cântec pentru Gabriela”, organizat de Silviu Covaci şi Asociaţiile "Dragostea n-are hotare" şi “Balinte Ionela - Dăruind vei dobândi”. Vor urca pe scenă nume cunoscute, precum Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu Band, Silviu Covaci, Dan Doboş şi Viorica Galan Dumbravă. De asemenea, nu vor lipsi nici Ansamblul Folcloric “Doiniţa Covurluiului”, Elena Mândrescu, Mandola Munteanu, Petronela Rusu şi Cosmin Dragromir. Evenimentul va fi prezentat de Ana Maria Botezatu. Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să contribuie la salvarea unei vieţi, printr-o donaţie cât de mică.

Se pot face donaţii directe şi în următoarele conturi bancare: RO87CECEGL0108RON0688229 – cont deschis la CEC - Sucursala Galaţi şi RO51RZBR0000060020784150 – cont deschis la Raifeissen Galaţi pe numele Neagu Gabriela Geraldina.

Citit 10357 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 23:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.