Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O fetiţă în vârstă de numai şase anişori, unul dintre sutele de copii născuţi cu o malformaţie cruntă - paralizie cerebrală - are nevoie disperată de ajutorul nostru ca să poată spera la o viaţă normală. Ana s-a luptat pentru normalitate încă de la naştere, când a fost diagnosticată cu atrezie de esofag, tetrapareză spastică şi strabism convergent. Doar pentru a putea fi hrănită normal, a fost supusă la două intervenţii chirurgicale în primul semestru de viaţă, prima operaţie suferind-o după naştere, iar a doua, la cinci luni. Acum, copila, care este crescută doar de mamă, are nevoie de o nouă operaţie, ca să poată merge, numai că părintele unic întreţinător, care îşi petrece mai tot timpul cu ea prin spitale şi la terapiile pe care le face zilnic, nu o poate suporta, din punct de vedere financiar. Intervenţia de miofibrotomie subcutanată pe etape costă 2.000 de euro, sumă imposibil de strâns de mama care trebuie să plătească, zilnic, 80 de lei numai pe şedinţe de gimnastică recuperatorie, kinetoterapie, logopedie, parafină, electro. De aceea, ajutorul nostru este esenţial pentru micuţa Ana, care poate fi sprijinită prin donaţii într-unul din conturile deschise la Reiffeisen Bank pe numele mamei, Dorina Moise: 
RO58 RZBR 0000 0600 1492 1732 (LEI)
RO11 RZBR 0000 0600 2157 2995 (EURO).

Alergare caritabilă în Grădina Publică

Cel care va încerca, dintr-un singur foc, să adune o sumă cât mai substanţială pentru sprijinirea Anei va fi, duminică, 16 februarie, jandarmul Cristian Onofrei, care îi învită pe toţi amatorii de mişcare şi fapte bune să i se alăture la un eveniment în Grădina Publică. Începând cu ora 10,00, gălăţenii cu suflet şi un pic de condiţie fizică sunt aşteptaţi să îi dea o speranţă Anei, parcurgând maximum zece ture de grădină fie alergând, fie cu bicicleta, rolele sau cu trotineta. Fiecare participant va dona cât va putea în urna special pregătită, urmând ca la finalul evenimentului să primească o diplomă.


Citit 3312 ori Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2020 18:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro