Eroii faptelor bune strâng alimente pentru bătrâni

Eroii faptelor bune strâng alimente pentru bătrâni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Doi campioni ai acţiunilor caritabile, care s-au făcut remarcaţi datorită implicării în ajutorarea persoanelor cu probleme grave de sănătate, lansează o nouă campanie pentru sprijinirea celor în suferinţă.

În contextul pandemiei care îi obligă mai cu seamă pe vârstnici să nu iasă din case şi care a stopat organizarea de evenimente caritabile, militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru şi pompierul brăilean Costel Mazâlu au găsit o nouă modalitate de a ajuta. Ei vor să strângă de la populaţia care poate şi vrea să ajute alimente pentru a le distribui acelor pensionari, care nu doar din imposibilitatea de a-şi părăsi domiciliile, dar şi din lipsa resurselor, nu îşi pot asigura cele necesare traiului şi Sărbătorilor Pascale. 

"Campania noastră este una de colectare produse alimentare pe raza județelor Galați și Brăila, de la voi, oameni cu suflet mare și evident, distribuirea lor către bătrânii aflați în suferință. Alimentele ce pot fi donate de către dumneavoastră trebuie să se afle în termen de valabilitate și să facă parte din categorii neperisabile, care nu necesita o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază, precum ulei, făină, orez, zahăr, ingrediente de copt, conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri sau gemuri", explică Laurenţiu Cobzaru, unul dintre iniţiatorii campaniei.

Persoanele care vor să doneze alimente care să ajungă la vârstnicii în nevoie sunt invitaţi să sune la 0741.390 761, iar cei doi militari, care îi aşteaptă şi pe alţi voluntari să li se alăture, se vor deplasa personal la domicilile donatorilor pentru a ridica produsele şi pentru a le împărţi beneficiarilor. Campania se doreşte a fi prelungită şi după Sărbătorile Pascale, pe durata întregii stări de urgenţă sau cât va fi necesar ca persoanele în vârstă să fie izolate la domiciliu. 

Citit 13933 ori Ultima modificare Joi, 16 Aprilie 2020 22:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.