Casa De Rapel

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Sorin Cîmpeanu, ministrul de la Educație, pare să scrie un nou scenariu pentru serialul Casa De Papel: „Fiecare școală va decide câți elevi pot sta într-o bancă.” Orice alt comentariu este de prisos.

* Ratez pe bandă rulantă sărbătorile. Ieri a fost Ziua Muncii în Pielea Goală, nici eu nu știu de ce am folosit atâtea majuscule. Evident, am fost la birou echipat cu pulover și blugi. Merit să fiu luat la rost de Lucian Mândruță și de CTP.

* Vlad Voiculescu, această Maica Tereza, dacă e să aplecăm urechea la spusele lui Gabriel Liiceanu, e ultimul ministru din Guvernul Câțu care a depus declarația de avere și pe cea de interese. A făcut-o după ce și-a permis un cotidian – nu mai știu care – să-i aplice o dojană corespunzătoare, un fel de „of, of, măi, măi!” Ah, nu, Digi 24 nu s-a preocupat de problemă, când vin ai noștri la putere, schimbăm agenda.

* Până la urmă, bietul Vlăduț – o spune un alt diminutiv, Dănuț – n-avea cu ce să se laude în hârțoagele alea. În 2020, de pildă, n-a avut niciun venit, e mai sărac și decât Ludovic Orban, pauperitatea întruchipată din politica dâmbovițeană. Iertare, domnule Voiculescu, ar trebui schimbată legea – bă, dacă vii lefter în funcție, nu va mai fi nevoie să te și faci de râs. Rămâi în anonimatul sărăciei tale.  

* Klaus Iohannis și-a făcut ieri rapelul, însă ieșirea la schi din weekendul precedent i-a julit șansa de a fi lăudat încă o dată de poporul jucăuș. Și este păcat, bicepsul șefului de a Cotroceni a mai crescut după slalomul uriaș de la Păltiniș. 

* OMS-ul (e Organizația care ar trebui să joace numai în interesul sănătății mondiale) consideră că ipoteza scăpării Covid-19 dintr-un laborator din Wuhan ar fi un excelent scenariu de film. Carevasăzică, dacă nu ne pricepem la medicină, măcar să ne dăm cinefili.

* Două șoferițe din Iași și-au împărțit pumni în intersecție, după ce una dintre ele i-a refuzat celeilalte prioritatea. Corectitudinea politică unde e, de ce sunt numai femei în această secvență? Normal ar fi fost să existe și un bărbat, eventual mai sensibil, care să încaseze rafala de poșete în freză.

Citit 11442 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2021 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.