Nereguli găsite la service-urile din Galaţi

Nereguli găsite la service-urile din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Zeci de ateliere de reparaţii auto au fost recent trecute prin ciur de reprezentanţii Registrului Auto Român, controalele vizând îndeosebi acele service-uri în privinţa cărora existau informaţii că fac lucrări neautorizate.

Din peste 40 de unităţi verificate, la 14 au fost acordate sancţiuni cu amenzi în cuantum de 48.000 de lei, ca urmare a neregulilor depistate.

"11 amenzi au fost aplicate pentru neefectuarea inspecţiilor finale şi/sau lipsa înregistrării acestora în registrul de inspecţii finale, iar trei au fost aplicate pentru efectuarea de lucrări de reparaţii în afara domeniului autorizat. Nu au fost depistate neconformităţi în ceea ce priveşte piesele utilizate în procesul de reparaţii, dar s-a constatat ca majoritatea dintre cei care au fost controlaţi nu întocmesc corect documentele de intrare în reparaţii, aici lipsind uneori fie semnătura clientului, fie date legate de recepţia autovehiculului", explică Roxana Dima, şeful Departamentului Relaţii Publice din cadrul Registrului Auto Român.

Controalele în Galaţi vor continua, pentru ca inspectorii RAR să urmărească în ce măsură cei avertizaţi şi-au rezolvat problemele, pentru a reintra în zona corectă de funcţionare.

Citit 8753 ori Ultima modificare Luni, 18 Iunie 2018 10:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.