Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

Zeci de ateliere de reparaţii auto au fost recent trecute prin ciur de reprezentanţii Registrului Auto Român, controalele vizând îndeosebi acele service-uri în privinţa cărora existau informaţii că fac lucrări neautorizate.
Din peste 40 de unităţi verificate, la 14 au fost acordate sancţiuni cu amenzi în cuantum de 48.000 de lei, ca urmare a neregulilor depistate.
"11 amenzi au fost aplicate pentru neefectuarea inspecţiilor finale şi/sau lipsa înregistrării acestora în registrul de inspecţii finale, iar trei au fost aplicate pentru efectuarea de lucrări de reparaţii în afara domeniului autorizat. Nu au fost depistate neconformităţi în ceea ce priveşte piesele utilizate în procesul de reparaţii, dar s-a constatat ca majoritatea dintre cei care au fost controlaţi nu întocmesc corect documentele de intrare în reparaţii, aici lipsind uneori fie semnătura clientului, fie date legate de recepţia autovehiculului", explică Roxana Dima, şeful Departamentului Relaţii Publice din cadrul Registrului Auto Român.
Controalele în Galaţi vor continua, pentru ca inspectorii RAR să urmărească în ce măsură cei avertizaţi şi-au rezolvat problemele, pentru a reintra în zona corectă de funcţionare.

Citit 8092 ori Ultima modificare Luni, 18 Iunie 2018 10:11

3 comentarii

 • postat de eu Vineri, 15 Iunie 2018 11:50 185.76.9.*** Link la comentariu
  1
  10

  Bine ca ii termina pe astia care cat de cat platesc la Stat si pe aia care au service in garaj nu ii intreaba nimeni de sanatate .... Ca sa nu mai spun de cei care fac dezmembrari in spatele casei ! Cum poti sa rezisti in afacere cand iti face competitie unul care lucreaza integral la negru iar tu platesti angajati, contributii sociale, etc ?

  Raportează
 • postat de rotaru lucian Vineri, 15 Iunie 2018 08:58 100.117.26.*** Link la comentariu
  0
  10

  in ziua de azi greu mai gasesti un mecanic bun toti te usuca de bani si fac mecanica dupa ureche sau dupa tutoriale internet cand te duci la ei iti fac pretul dupa masina care o ai sau dupa cum esti imbracat.

  Raportează
 • postat de help Vineri, 15 Iunie 2018 00:27 89.137.137.*** Link la comentariu
  10
  32

  Caut service auto serios care sa imi repare masina la pretul corect si lucrarea facuta de calitate. Astept oferte!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.