Din seria indicatoarelor neîntreţinute

Din seria indicatoarelor neîntreţinute

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Pe strada Mărului, în dreptul blocului PS 12, răsare timid din grădina aferentă un STOP ruginit, şters şi ponosit. Amplasat corespunzător, într-o zonă cu vizibilitate redusă, acesta are rolul de a proteja participanţii la trafic. În cazul de faţă, însă, şoferii îl pot doar intui, după forma pe care o are panoul metalic, culorile sale abia distingându-se.

Sesizarea a fost făcută pe adresa redacţiei noastre de către un cetăţean care locuieşte în zonă, vizibil deranjat de lipsa de reacţie a autorităţilor.

Pentru neîntreţinerea indicatoarelor rutiere, cei care administrează drumurile pot fi amendaţi, teroretic, cu 100 de puncte de penalizare. Iar un punct de amendă înseamnă 145 de lei.

Citit 3147 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 00:45

1 comentariu

 • postat de cristi Joi, 31 Octombrie 2019 15:40 86.125.62.*** Link la comentariu
  0
  1

  Exemplul din articol este unul fericit.
  Insa in Galati, in special in zonele cu case exista o gramada de indicatoare ascunse in coronamentul copacilor.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro