Alte restricții de circulație în municipiu

Alte restricții de circulație în municipiu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că, începând de miercuri, 15 septembrie, având în vedere lucrările de asfaltare a străzii Milcov, traficul rutier se va modifica în interiorul Pieții H.M. Berthelot, partea de sud, în vecinătatea Colegiului Tehnic ”A. Vlaicu”.

Astfel, se va circula în ambele sensuri pe strada Milcov, pe partea dreaptă de deplasare, direcția dinspre Drumul de Centură, începând din dreptul Colegiului Tehnic Energetic „Paul Dimo”. În interiorul Pieței H.M. Berthelot traficul rutier se va desfășura în ambele sensuri, pe partea de nord, până la intersecția cu strada A. Vlaicu, unde se va reveni la traficul normal. Lucrările sunt necesare pentru realizarea obiectivului „Modernizare linii de tramvai și carosabil – străzile Traian Vuia, Henri Coandă și George Coșbuc”.

Totodată, în perioada 15-18 septembrie, având în vedere lucrările de terasamente din zona Cartierului Dimitrie Cantemir, mijloacele de transport care asigură traseul 41 vor întoarce pe platoul de după trecerea la nivel cu calea ferată. Potrivit municipalității, aceste lucrări sunt necesare pentru realizarea obiectivului “Construire stație de epurare ape uzate, cartier Dimitrie Cantemir, Municipiul Galați”.

Citit 2025 ori Ultima modificare Joi, 16 Septembrie 2021 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.