Ce maşini „de fiţe” şi-au luat gălăţenii, în această vară

Ce maşini „de fiţe” şi-au luat gălăţenii, în această vară
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Aveam deja în oraş proprietari de Ferrari, de Maserati, dar şi de multe alte mărci de maşini de lux. Vara asta, parcul local de bolizi scumpi şi puternici s-a mai îmbogăţit puţin, chiar dacă gălăţenii n-au mai aruncat bani pe maşini de lux aşa cum făceau, spre exemplu, în urmă cu vreo zece ani. Datele legate de înmatriculări provin din statisticile Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

În iunie, cea mai puternică maşină înmatriculată a fost un Audi A4 de 319 cai putere, produsă în 2012. Sunt proprietari care vând o astfel de maşină la puţin peste 10.000 de euro.

În iulie s-au înmatriculat două Porsche Panamera cu motoare de peste 300 de cai putere, ambele din seria 970 H. Valoarea de piaţă a unei astfel de maşini la mâna a doua poate sări binişor de 50.000 de euro.

Abia în luna august s-a înscris în trafic cea mai luxoasă maşină înmatriculată vara asta în Galaţi. Potrivt DRPCIV, este vorba despre un BMW M7X, fabricat în 2015, cu peste 550 de cai putere.

Citit 6938 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2016 02:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.