Gălăţenii îşi CUMPĂRĂ mai multe MAŞINI

Gălăţenii îşi CUMPĂRĂ mai multe MAŞINI

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA) informează că piaţa auto a crescut lună de lună, în acest an. Astfel, după primele zece luni din 2015, APIA poate concluziona că piaţa auto naţională a înregistrat o creştere totală de 17,7 la sută, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Tendinţa de creştere a numărului de maşini vândute s-a resimţit şi pe piaţa auto din judeţul nostru. Spre exemplu, din datele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în luna octombrie a anului trecut se înmatriculaseră în judeţul nostru 582 de autoturisme noi şi second hand. Numărul a crescut, în luna octombrie a acestui an, la 672, iar cele 90 de autoturisme în plus pe care şi le-au cumpărat gălăţenii indică o creştere de 15,7 la sută a pieţei.

Din nefericire pentru dealerii de maşini noi, această creştere vine mai degrabă din sporirea vânzărilor de maşini second hand. Din totalul de 90 de maşini pe care gălăţenii şi le-au cumpărat în plus în octombrie 2015 faţă de octombrie 2014, doar patru au fost noi.

Citit 2084 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2016 02:10

1 comentariu

  • postat de sima Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 07:40 89.137.230.*** Link la comentariu
    0
    7

    Degeaba isi cumpara lumea masini daca nu au bani de benzina. E foarte scumpa. Nu se merita sa iti iei masina la cat e pretul la benzina acum. Desi a scazut pretul la baril la noi la pompa astia nu vor sa scada pretul cum ar fi si corect. Sunt lacomi dar nimeni nu intervine, nimeni nu i-a masuri. Statul are interes sa jecmaneasca cetateanul.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.