Proceduri de achiziție la CJ, cu finanțare prin PNRR

Proceduri de achiziție la CJ, cu finanțare prin PNRR
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Miercuri, Consiliul Județean (CJ) Galați a organizat conferința de lansare a patru proiecte finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Este vorba despre renovările ce vor avea loc la Biblioteca ”V.A. Urechia”, Unitatea Medico-Socială (UMS) Găneşti și imobilele aparținând CJ din strada Eroilor nr. 13A și nr. 16, în valoare totală de 26.329.889 lei.

“Peste 120 de pacienți cu boli psihice grave sunt internați la UMS de la Gănești. Pentru ei, în urmă cu trei ani, am reușit să construim o clădire nouă, modernă și dotată cu tot ceea ce este nevoie. Însă, trebuie să facem și mai mult. De aceea, am accesat fonduri europene pentru a consolida, reconfigura și moderniza și vechile pavilioane. Este un proiect de suflet, la care țin foarte mult, mai ales că mulți pacienți de acolo au fost abandonați de rudele lor, care nu au mai venit de foarte mulți ani să-i vadă”, a declarat Costel Fotea, președintele CJ.

Valoarea investiției de la UMS Gănești este de 9.751.733 lei, proiectele de eficientizare energetică pentru cele două clădiri administrative ale Consiliului Județean au o valoare de 8.962.037 lei, în vreme ce renovarea Corpului A al Bibliotecii Județene se ridică la 7.616.119 lei. Potrivit sursei citate, procedurile de achiziție publică au fost deja demarate pentru toate cele patru proiecte.

Citit 1624 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 17:36

1 comentariu

  • postat de Beresteni
    Joi, 12 Ianuarie 2023 15:15
    89.39.81.***
    Domnule Costel Fotea, poate gasim intelegere la Consiliul Judetean Galati pentru a se face un pod si de asfaltat cam 1 km pentru drum de centura la Beresti pe langa statia CFR Beresti Tunel pana in drumul judetean DJ 242 B spre Plesa si Barlad. Se crapa pereti caselor cetatenilor din centrul orasulu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.