Duşul rece al cetăţenilor, mintea limpede a Primăriei

Duşul rece al cetăţenilor, mintea limpede a Primăriei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bila albă o primeşte Primăria pentru că a dispus controlul de la Cantina de Ajutor Social şi a descusut puţin iţele intereselor şi neregulilor de acolo. Dar mai mult decât atât pentru că a dispus demiterea şi urmărirea penală a responsabililor pentru tonele de mâncare expirată şi nu a rămas totul în coadă de peşte. Că lucrurile nu sunt tocmai cuşer în Galaţi o simt cetăţenii pe pielea lor şi a ajuns un lucru aproape inedit ca cineva să ia măsuri pentru îndreptarea lor. Mai rămâne ca autorităţile să îşi admită în sfârşit scăpările şi să nu mai măsluiască fiecare bubă plină de puroi.
Bila neagră merge la societatea Electrocentrale, care a amânat mult prea mult lucrările de reparaţie şi lasă mii de gălăţeni, timp de trei săptămâni, fără apă caldă exact când a venit frigul. Societatea sistează furnizarea agentului termic până pe 12 octombrie, din cauza unor lucrări de reparaţie ce trebuiau făcute în luna iulie, iar gălăţenii vor trebui să facă duş cu cana în toiul sezonului de toamnă. Astfel, cei care vor plăti pentru căderea în visare a angajaţilor instituţiei sunt cetăţenii de rând şi tot ei vor simţi duşul rece destinat minţilor odihnite.

Citit 10465 ori Ultima modificare Duminică, 23 Septembrie 2012 17:49

1 comentariu

 • postat de Cu ce au greșit gălățenii să aibă o așa viață chinuită oferită de aceste instituții inumane?
  Luni, 24 Septembrie 2012 03:03
  Adevărat cu bilele pentru Primărie, dar noi, oamenii, suferim cu sârg aceste abuzuri al funcționarilor care nu mănâncă la ,,cantina săracilor'' sau nu au nevoie de căldură sau apă caldă pentru că au centrale de apartament personale. Noi, cetățenii gălățeni avem numai bile negre din partea serviciilor esențiale pentru o viață normală.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.