BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: Demolarea garajelor şi imaginea pe spaţiul verde

BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: Demolarea garajelor şi imaginea pe spaţiul verde
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bila albă pentru hotărârea de nezdruncinat a primarului Marius Stan de a demola garajele şi de a construi în loc parcări şi spaţii verzi. Aş fi tentată să le dau bila albă şi consilierilor locali, care s-au abţinut data trecută de la votul proiectelor de hotărâre ce vizau demolarea, iar acum au venit cu propuneri de îmbunătăţire a investiţiilor ce urmează a fi făcute în urma demolării, însă, din păcate, nu pot să nu fiu susceptibilă. Aceste propuneri, cât or fi ele de bune, pot veni pe fondul spălării păcatelor şi a imaginii pătate. Scandalul a fost prea mare pentru ca aleşii să fi continuat cu abţinerea de la vot. Or, binele nu îl faci, retroactiv, cu gândul de a-ţi repara imaginea, ca să scapi de injuriile celor pe care îi reprezinţi, îl faci pentru că aşa este corect. Oricum ar fi, faptul că în două săptămâni garajele din cele două zone vor începe să fie puse la pământ, cu tot cu chioşcuri, la „Ancora”, iar în loc vor apărea, chiar dacă nu imediat, locuri de parcare, spaţii verzi şi locuri de joacă e un mare pas înainte.
Bila neagră o dăm pentru lipsa trecerilor de pietoni şi amplasarea lor foarte aproape de staţiile de autobuz. Se pare că Primăria şi Comisia pentru siguranţa circulaţiei nu iau măsuri şi nu amplasează treceri de pietoni, dacă nu sunt sesizate. Ba, mai rău, uneori nu le amplasează nici dacă sunt sesizate.

Citit 11856 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 15:38

3 comentarii

 • postat de popelescu
  Luni, 10 Martie 2014 22:55
  5.13.233.***
  Salutare,

  Garajale, de ca garajele, ca s-a tot scris si consumat curent pentru postarea ideilor, parerilor, si alte asemenea.
  Dar despre trecerile de pietoni ... eheheheeeee. Astea sunt precum cutia Pandorei.
  Putem observa ca niste buni si cinstiti localnici unele chestiuni legate de trecerile de pietoni si anume:
  - in mare parte prost semnalizate, adica, indicatorul e in dosul unui copac sau stalp;
  - in mare parte sunt slab iluminate ca sa nu zic deloc, ori stalpul cu lumina e la 50m mai incolo ori daca stalpul e langa trecere atunci sigur becul e ars garantat;
  - in mare parte sunt cazuri de autovehicule parcate direct pe trecerile de pietoni, si nici nu stii cand "ţâşneşte" un pieton grabit dintre masini ca sa-si cumpere o sticla bors si trei tigari in loc de rest.
  - si nu in ultimul rand sunt unele trecatori de pietoni - da am zis bine, trecatori - ce au amplasari exotice, si daca aveti in zona asa ceva, insist sa le parati spre exemplificare.

  Hai salut
  0
  0
  Raportează
 • postat de David
  Joi, 06 Martie 2014 10:18
  82.137.15.***
  Stimate domn . Acolo sunt locuri de munca ! Oamenii se multumesc pana si cu salariul minim, daca alta alternativa nu au ! Stii ce inseamna sa ai o varsta mai inaintata si sa nu te angajeze nimeni ? Nu cu mult timp in urma la un chiosc din alta zona murise proprietarul . Angajatele, niste doamne trecute de 40 de ani il plangeau mai ceva decat le-ar fi murit propriul parinte . Se rugau ca sotia defunctului sa nu inchida afacerea si ele sa nu mai aiba loc de munca . Iar cazuri de acest gen nu sunt singulare ! Tot tipam ca vrem un oras modern ! Cand ai prosperitate cu locuitori ce nu au grija zilei de maine atunci poti sa te gandesti la lucruri de acest fel !
  2
  7
  Raportează
 • postat de satul de oras mizer
  Marți, 04 Martie 2014 00:43
  82.137.11.***
  Din cate am auzit chioscurile amplasate pe trotuar in Ancora nu vor fi demolate prea curand.. prea mare mafia aici...
  7
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.