BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: INTERESUL propriu bate ELECTORATUL

BILA ALBĂ/ BILA NEAGRĂ: INTERESUL propriu bate ELECTORATUL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bila albă Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu” pentru implicare în una dintre cele mai stringente probleme ale Galaţiului, respectiv consolidarea Falezei Dunării. În sfârşit, societatea civilă nu numai că dă glas nemulţumirilor referitoare la cum merg lucrurile în Galaţi, dar caută şi soluţii. Asociaţia organizează joi o dezbatere publică la care vor lua parte autorii studiului de expertiză a fenomenului de tasare a Falezei Superioare a Dunării şi a soluţiilor de consolidare a malului, dar la care sunt invitaţi reprezentanţi ai principalelor instituţii din Galaţi şi ai firmelor de construcţii.
Bila neagră merge către traseiştii politici, care au plecat din partidul pe lista căruia au fost aleşi, odată cu intrarea în vigoare a OUG 55. Oamenii şi-au investit încrederea în ei şi le-au acordat votul, poate şi pentru că făceau parte dintr-o anumită formaţiune politică, pentru ca, acum, să îşi trădeze electoratul, în contul intereselor proprii. Astfel, ne scoatem pălăria pentru „Galaţi, oraşul meu!”, dar ne-o punem la loc, pe cap, când vine vorba de oamenii politici din administraţia locală.

Citit 12611 ori Ultima modificare Duminică, 28 Septembrie 2014 15:29

3 comentarii

 • postat de sa speram
  Marți, 30 Septembrie 2014 07:53
  5.13.223.***
  Si daca vin , ce ? Vor face act de prezenta si atat , motivand ca nu pot face nimic din lipsa de fonduri , legislatie samd. Stim lectia din ultimii 25 de ani . Dar poate ca e vremea unei schimbari in bine , mai stii.... ?....
  1
  4
  Raportează
 • postat de Asociatia Galati, orasul meu
  Marți, 30 Septembrie 2014 07:02
  92.80.169.***
  Va garantez ca-i vom aduce la aceeasi masa pe reprezentantii administratiei locale.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Venit-plecat
  Luni, 29 Septembrie 2014 09:17
  92.80.147.***
  Din partea institutiilor statului o sa vina sulea joi!
  3
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.