Salarii între 2.500 şi 10.000 de euro, la un târg de locuri de muncă în domeniul medical

Salarii între 2.500 şi 10.000 de euro, la un târg de locuri de muncă în domeniul medical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru sute de locuri de muncă în domeniul medical sunt oferite la târgul "Cariere în alb" de la Târgu Mureş, slujbele fiind disponibile în ţări precum Germania, Anglia, Irlanda, Suedia, Norvegia, Italia şi Spania, salariile fiind cuprinse între 2.500 şi 10.000 de euro.

Potrivit organizatorului evenimentului "Cariere în alb" de la Târgu Mureş, Constantin Covaliu, târgul oferă locuri de muncă pentru medici, dentişti, farmacişti, moaşe, asistente medicale sau kinetoterapeuţi în mai multe ţări, dar şi în zone defavorizate.

Târgul, unde sunt oferite 400 de locuri de muncă, a fost vizitat, în primele ore de la deschidere, de peste o sută de persoane.

"Salariile pleacă de la 2.500 de euro şi ajung spre 10.000 euro şi peste, în funcţie de specializarea şi experienţa candidatului. Contractele pot fi pe perioadă determinată şi nederminată. Se adresează tuturor - sunt oferte de muncă pentru medici, dentişti, farmacişti, moaşe, asistente medicale, kinetoterapeuţi, practic pentru întreg personalul medical", a spus Covaliu.

Totodată, târgul oferă informaţii la zi despre cursuri de perfecţionare şi burse pentru specialişti şi medici rezidenţi, despre examenele de rezidenţiat şi licenţă din România şi din străinătate, medicii rezidenţi, asistenţii medicali şi studenţii la Medicină beneficiind de intrare gratuită la eveniment şi la puncte EMC (Educaţie Medicală Continuă).

Citit 3273 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2011 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.