Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
4 comentarii

În toiul problemelor iscate de buruienile înalte din tot oraşul, directorul Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, ne-a declarat că motivul principal pentru lipsa intervenţiei rapide este numărul scăzut de oameni pe care îi are la dispoziţie. "Avem foarte puţine echipe de intervenţie la spaţiul verde, astfel că ne vine destul de greu să intrăm rapid în toate zonele oraşului. Avem deschise angajările de o lună deja, dar ne lovim de dezinteresul şi neseriozitatea celor care vin la interviul de angajare. Este oarecum trist, pentru că Galaţiul este pe locul trei în ţară la nivelul de şomaj şi, cu toate astea, nu se găseşte forţă de muncă. Noi, la Gospodărire Urbană, oferim 40 de locuri de muncă. Cine le ocupă?", ne-a explicat Bogdan Ardean, directorul Gospodărire Urbană.

Citit 8847 ori Ultima modificare Marți, 06 Iunie 2017 23:32

4 comentarii

 • postat de Adela Mihaila Sâmbătă, 17 Iunie 2017 08:39 Link la comentariu
  0
  1

  Curatati Mazepele, Tiglinele si Centru...suntem de tot rasul! Vasluiul ne-a întrecut la curățenie si spații verzi. Rușine! Rusine! Galatiul arată neîngrijit.

  Raportează
 • postat de A fost odată, când orașul, era o grădină înfloritoare Miercuri, 07 Iunie 2017 23:13 Link la comentariu
  0
  9

  Acum pe bune, care spații verzi, că numai betoane, asfalt, copaci îmbătrâniți,bolnavi, garaje cât cuprinde, noroaie printre blocuri, Țiglinele, Mazepa Unu, fiind cele mai afectate, tocmai unde comuniștii, au creat spații verzi. Nu știu cum făceau comuniștii, mai ales la începutul apariției cartierelor Țigline, Mazepa Unu, dar aveam un grădinar, ce planta copaci, întreținea spațiile verzi, flori și uda cu furtunul de la hidrant cu aspersoare iar din când în când, apăreau țărani cu căruța, ce coseau iarba, pentru a o duce și da după uscare, fân la animale, de la țară. Aveam și căpițe, câteodată.

  Raportează
 • postat de Vasile Miercuri, 07 Iunie 2017 13:12 Link la comentariu
  0
  22

  Pai mai iesiti si voi de prin birouri, sefu!

  Raportează
 • postat de DESPERADO Miercuri, 07 Iunie 2017 12:47 Link la comentariu
  1
  31

  Foarte simplu, d-le Ardeanu:
  Faceţi salariile celor ce muncesc mai mari şi scădeţi-le pe ale d-stră care aţi ocupat locurile de conducere prin numiri politice şi nepotisme!

  Situaţia dezastruoasă din acest oraş se datorează incompetenţei Ciumei Roşii care a paralizat întreaga ţară!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.