Maria şi Cărţile (XI)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În crâşma răposatului Vasile Valache...e linişte! De un miliard de ori mai linişte decât în blocul/apartamentul moşului Mutelcă! Acesta comandă câte un coniac mic pentru fiecare, ne roagă să fim atenţi, se aşează pe bancă...şi începe!

Blocul în care locuiesc/suport calvarul/nesimţirea din care tocmai am fugit este alcătuit din trei scări: Scara Richter, Scara Mercalli şi Scara Oschi! De douăzeci de ani, adică de când fostul primar Dumitru Nicolae mi-a dat un apartament pe Scara Oschi, nu am avut NICI O ZI DE LINIŞTE! Acum – aţi văzut şi aţi auzit şi aţi trăit – nişte imbecili analfabeţi dărâmă interiorul unei locuinţe de la primul etaj! Să nu credeţi că acest Asalt Democratic e proaspăt! Nu! Această tortură şi această aşa-zisă „amenajare” durează de la începutul lunii Septembrie! Degeaba am tot chemat Poliţia! Am fost la uşa cestor neghiobi, iar „dumnealor” au ţipat că-i doare-n AIA de Sănătatea mea! Acest tip de proşti nu vrea să priceapă cum că Sănătatea este mai importantă decât orice într-astă Lume decrepită, într-astă Lume cu Babilonia în Triumf!...Cum spuneam, de douăzeci de ani se sfărâmă şi se dărâmă pe această scară! Şi nu numai! Şi pe celelalte scări alde Michiduţă se comportă identic! Huruiala se aude tocmai de la Moscova! Toţi sunt posedaţi de pârdalnicul „fac ce vreau”! Toţi (îşi) alimentează „ideea” întreţinerii unui climat de terorii! Că numai astfel „se simt bine” aceşti smintiţi, aceste resturi!...Spuneţi şi voi, dacă vreţi şi dacă puteţi după scurta trecere prin IAD: cum se odinesc cei care lucrează în schimbul de noapte? Cum procedează mamele cu copii de faşă? Cum rezistă cei care sunt în diverse terapii şi au neapărată trebuinţă de Linişte? Cum să poţi considera că TRĂIEŞTI în preajma cestor sclerozaţi, acestor loviţi de dambla?...Acest soi de inculţi nu vrea să ştie că amenajarea/curăţenia se face cu Mintea şi cu cârpa, iar nu cu buldozerul, nu cu barosul, nu cu ferăstrăul! Dar, nu-i nici o surpriză, această TEROARE instalată de 30 de ani este întreţinută şi aplaudată de nişte MIZERABILI, de nişte ipochimeni căzuţi la orice examen de admitere în CURĂŢIE!

Sigur că da! Vro câţiva cheflii se apropie de masa noastră! Şi fiecare povesteşte propria-i trecere/existenţă prin/în asemenea TORTURĂ! Fiecare consideră şi se plânge că AUTORITATEA PUBLICĂ ESTE ABSENTĂ!...Iată, chiar acum, la blocul de vizavi, nişte imbecili „amenajează” un spaţiu locativ! Cu buldozerul! Cu distrugătorul de Sănătate!...”Cum nu vii tu, Ţepeş Doamne...!”...(Stai aşa!)

Citit 934 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.