eMAG introduce noi taxe de livrare

eMAG introduce noi taxe de livrare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După ce a introdus taxa la livrare cu plată ramburs pentru a încuraja plata cu cardul, eMAG, cel mai mare retailer online din România, ridică acum taxa de livrare la de şase ori valoarea pe care o avea înainte. Dacă până în prezent, comenzile în valoare de peste 250 de lei primeau transport gratuit, acum fiecare comandă trebuie să depăşească 1.500 de lei pentru a beneficia de transport gratuit.

Conform regulamentului de livrare de pe site-ul companiei, taxa de livrare este de 15 lei, la care vor fi adăugaţi şi cei cinci lei pentru plata ramburs. Multe categorii de produse vor fi afectate de această nouă taxă, de multe ori această sumă fiind diferenţa de preţ dintre un magazin şi altul.

Astfel, telefoanele foarte ieftine, accesoriile pentru acestea, jocuri video şi alte produse care costă mai puţin de 1.500 lei ar putea fi cu 15 sau 20 de lei mai scumpe la eMAG faţă de magazinele care oferă transport gratuit la comenzi mai mici. De obicei, în România, limita de preţ pentru comenzi gratuite este de 200-250 lei în cazul multor magazine.

Citit 5803 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2020 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.