Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Având în vedere situația actuală privind pandemia de Coronavirus SARS-CoV-2, vă aducem la cunoștință măsurile de prevenire a riscului de răspândire a infecției adoptate în cadrul Direcției pentru Agricultură Județene (DAJ) Galați.
Astfel, transmiterea oricărui tip de document către instituție se va realiza pe căi electronice (scanat, e-mail) la adresele de mail ale instituției, sau pe format de hârtie, transmis prin poștă sau curierat. Pentru transmiterea documentelor în mod electronic, cei interesați au la dispoziție următoarele adrese de mail: dajgalati1
gmail.com, la care pot fi transmise dosarele privind Legea nr. 17/2014 precum și problemele conexe, dajgalati2
gmail.com, la care pot fi transmise dosarele privind ajutoarele de minimis și gl
madr.ro, la care pot fi transmise orice alte solicitări în afara celor menționate mai sus.
Pentru alte probleme de consultanță sau informare, solicitanții pot accesa și numerele de telefon de pe site-ul oficial al Direcției pentru Agricultură Județene Galați, dajgalati.ro, 0236 413 641 și fax  0336 401 555.

Citit 368 ori Ultima modificare Duminică, 22 Martie 2020 17:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro