Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În primele două săptămâni ale lunii mai, nouă unități administrativ-teritoriale (UAT) de pe raza județului Galați au primit de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLDPA) peste 6,55 milioane lei. Aceste sume merg către achitarea facturilor operatorilor economici care au executat lucrări în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, etapele 1 și 2, conform condițiilor contractuale. Alocările au avut loc după verificările specifice ale Inspecției de Stat în Construcții și ale Corpului de Control al ministerului.
În top, de această dată, se află UAT Municipiul Tecuci, cu circa 2,1 milioane lei, dar și comunele Vânători și Bălăbănești, cu viramente alocate de 1,42, respectiv 1,3 milioane lei. Celelalte UAT-uri ce au primit fonduri pentru decontarea lucrărilor efectuate, în ordinea descrescătoare a valorilor, sunt comunele Gohor, Frumușița, Ivești, Corod, Umbrărești și Valea Mărului.
De la începutul anului 2020, au fost efectuate plăți însumând aproape două miliarde de lei pentru proiecte derulate pe PNDL 1 și PNDL 2 în localități din întreaga țară, se mai arată în comunicatul MLDPA.

Citit 693 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 18:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro