Planuri pentru noua termocentrală

Planuri pentru noua termocentrală
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Obiectivul de a construi o nouă termocentrală pe platforma combinatului siderurgic de la Galaţi, cu o putere instalată de 600 - 800 MW este unul dintre cele mai importante aflate pe agenda Liberty Steel. În 2020, în prezenţa premierului Ludovic Orban, a fost încheiat un memorandum cu Romgaz, în vederea realizării acestei investiţii. Angajamentele în acest sens rămân valabile, a precizat Aida Nechifor, directorul general al Liberty Galaţi:
„Suntem foarte bucuroși că am continuat să menținem un angajament puternic cu autoritățile române, atât cele locale, cât și centrale. Am explicat realitățile actuale dar și planurile noastre de a ne consolida prezența în România și am primit feedback bun. Acest lucru ne încurajează să ne continuăm eforturile de a dezvolta atât operațiunile, cât și noile proiecte din România. Suntem într-un dialog continuu cu Romgaz și cu alți parteneri, cu privire la viitoarele colaborări într-o serie de proiecte”.

Citit 3543 ori Ultima modificare Duminică, 09 Mai 2021 21:46

2 comentarii

 • postat de halal Primărie!
  Marți, 11 Mai 2021 00:44
  86.122.130.***
  După ce s-a distrus sistemul centralizat de încălzire al orașului, abia aștep să se construiască o nouă Centrală modernă pentru tot orașul!
  Primarul nostru de la Ciuma Roșie nu a știut decât să distrugă ce mai era prin Galați, creând haos general: fără plajă, fără bazine, fără căldură, fără apă caldă, fără spații verzi amenajate, fără debarcadere, fără turism, fără drum de legătură la Turnul TV, fără locuri de muncă, fără.... fără...!
  8
  8
  Raportează
 • postat de Terente...de la Galati
  Luni, 10 Mai 2021 12:44
  86.34.180.***
  Vorbe de claca...Faptele conteaza!
  4
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.