25 mai, termen pentru depunerea declarației unice

25 mai, termen pentru depunerea declarației unice
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Galați anunţă că termenul-limită pentru depunerea formularului 212 (Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice) este 25 mai 2023. Reprezentanții Fiscului recomandă ca depunerea să se facă prin mijloace electronice de transmitere la distanță, respectiv, prin intermediul serviciului Spațiul Privat Virtual ori pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată.

Gălățenii care au dificultăți la completarea și depunerea declarației unice pot solicita sprijin în două moduri. Primul, prin apelarea telefonică a Call Centerului ANAF, la numărul 031 403 91 60, iar cel de-al doilea este prin e-mail, accesând Formularul de contact disponibil pe portalul ANAF și în serviciul Spațiul Privat Virtual. În plus, pe pagina de Facebook a ANAF și pe canalul de YouTube vor fi publicate materiale video referitoare la descărcarea, completarea și depunerea declarației unice.

De asemenea, în lunile aprilie și mai, ANAF va organiza seminarii web în cadrul cărora se vor prezenta completarea și depunerea declarației unice pentru categoriile de venituri pentru care exista obligația depunerii.

Citit 896 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2023 13:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.