ANAF vrea să-şi cumpere chatbot

ANAF vrea să-şi cumpere chatbot
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministerul Finanțelor a demarat consultarea de piață pentru o achiziție publică ce va viza implementarea unei platforme speciale prin care autoritățile să comunice de la distanță cu contribuabilii și a unui chatbot al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Conform documentelor postate, achiziția publică va avea două componente distincte. Prima va viza chatbot-ul (sistem de agent conversațional), iar a doua va viza platforma de comunicare audio-video. Ambele urmează a fi integrate atât în site-ul ANAF, cât și în serviciul Spațiul Privat Virtual (SPV).

Prin intermediul chatbotului, ANAF urmează să ofere asistență fiscală automatizată pentru subiectele mai ușor de gestionat, astfel încât operatorii umani ai Fiscului să se poată concentra pe spețele mai complexe prezentate de contribuabili.

Propunerile firmelor interesate pot fi transmise până pe 5 iulie.

Citit 512 ori Ultima modificare Joi, 29 Iunie 2023 09:32

1 comentariu

  • postat de iiiihaaaaa.....traoiascacoruptia
    Joi, 29 Iunie 2023 13:02
    89.39.81.***
    Bă n-am nimic impotrivă dar să nu fie coruptibil sau invățat sa mintă,că m-am cam săturat să tot fiu furat din toate părțile și să tot plătesc taxe de prost pentru tot ce dețin ptrin muncă cinstită,si rate la CAR-o viața intreagă.Fiindcă am impresia ca NIMICX nu e al meu.Nici pământul pentru care mi
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.