Dedeman a finalizat achiziţia terenului pe care ridică primul său magazin din Galaţi
Foto: Foto: surse on-line

Dedeman a finalizat achiziţia terenului pe care ridică primul său magazin din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania Dedeman, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, a încheiat procedurile de achiziţie a terenului de 3,2 hectare din vestul municipiului Galaţi de la dezvoltatorul GTC. Tranzacţia, a cărei valoare este secretă, a fost finalizată în decembrie 2012, relatează Mediafax.

Suprafaţa, pe care GTC intenţiona să construiască un mall Galleria înainte de a hotărî să o scoată la vânzare din cauza unor probleme financiare, este localizată pe strada Prelungirea Brăilei, în apropierea Şoselei de Centură. Cumpărătorul terenului, retailerul român de materiale de construcţii şi amenajări interioare Dedeman, va ridica acolo primul său magazin din Galaţi.

Lucrările de construcţie a unităţii comerciale au demarat la începutul lui decembrie 2012, când GTC şi Dedeman erau foarte aproape de momentul semnării contractului de vânzare-cumpărare a terenului. Oficialii GTC România dezvăluiau atunci, pentru “Viaţa liberă”, că magazinul Dedeman, care ar trebui să fie gata până la sfârşitul acestui an, va avea o suprafaţă construită de 12.365 de metri pătraţi şi o structură de tipul parter + etaj.

Dedeman are o reţea naţională de 30 de magazine şi afaceri estimate la peste 500 de milioane de euro în 2012.

Galaţiul a fost în atenţia investitorilor imobiliari în 2012, în condiţiile în care şi fondul sud-african de investiţii NEPI a cumpărat un teren de 12,7 hectare de la o firmă locală, pe care intenţionează să dezvolte un centru de retail, notează Mediafax.

Citit 5487 ori Ultima modificare Marți, 22 Ianuarie 2013 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.