Tinerii gălăţeni vor job-uri mai bune!
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Tinerii gălăţeni vor job-uri mai bune!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii tineri spun că sunt încrezători în forţele şi în pregătirea lor. Mai puţină încredere au, însă, în sistemul care trebuie să le dea o şansă să dovedească ceea ce pot, să le asigure cadrul necesar pentru a face performanţă şi să-i şi răsplătească pe măsura rezultatelor obţinute şi a efortului depus. Cine se gândeşte acum că ar fi cazul să îşi găsească un loc de muncă, e ceva mai optimist. Cine a lucrat deja şi ştie cât e de greu şi cât de puţin se potrivesc socotelile de acasă cu cele din târg, spune că mai mari şanse ai avea să te bucuri de munca ta pe alte meleaguri.

„Eu cred că am şanse destul de bune să îmi găsesc un loc de muncă, în acest moment. Dar deja muncesc. Un serviciu la care să mă duc cu plăcere ar fi, cu siguranţă, unul în vânzări. Ce salariu şi ce condiţii de muncă m-ar mulţumi? Vorbim despre utopii, oricum angajatorul îţi oferă ceea ce vrea el. Am putea să o ducem şi mai bine.

„Eu am încredere în forţele mele. În cele ale oamenilor care ar trebui să-mi descopere potenţialul am mai puţină. Pentru început, dacă aş vrea să mă angajez, n-aş insista pe un salariu mare. Nu asta este cel mai important. M-ar interesa posibilităţile de promovare în firmă, programul şi beneficiile pe care le oferă unele dintre companii, cum ar fi maşina de serviciu, excursiile plătite pentru angajaţi şi aşa mai departe. Un domeniu în care mi-ar plăcea să mă angajez ar fi resursele umane”, a declarat Claudiu Lujanschi, în vârstă de 23 de ani.

„Şi programul este unul foarte important. Ar trebui să se plieze pe nevoile noastre. Opt ore de muncă pe zi ar fi foarte bine, din punctul meu de vedere. Sau, dacă este nevoie să muncesc în plus, să mi se şi plătească orele respective. Job-ul ideal ar fi, pentru mine, în domeniul juridic”, a spus Camelia Cazacu (foto), de 21 de ani.

Citit 2304 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2013 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.