ANALIZĂ/ Se apropie unda de şoc! Scumpirea energiei „electrizează” mediul de afaceri gălăţean

ANALIZĂ/ Se apropie unda de şoc! Scumpirea energiei „electrizează” mediul de afaceri gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanţii administraţiei publice şi cei ai agenţilor economici s-au întâlnit pentru a discuta despre efectele liberalizării preţului la electricitate şi gaze naturale


 

Adaptarea la noul val de scumpiri la energie şi gazele naturale, aşteptat de la 1 iulie, a fost subiectul principal al consultărilor organizate, la sfârşitul săptămânii trecute, la sala de conferinţe a Parcului de Soft, de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Galaţi şi Primăria Galaţi. „Unul dintre obiectivele noastre este de a deschide administraţia publică spre mediul de afaceri şi a rezolva mai repede problemele ce ţin de noi în relaţia cu agenţii economici”, a explicat primarul Marius Stan. Acesta a fost însoţit la întâlnirea cu mediul de afaceri de city managerul Aurel Vlaicu, precum şi de Adrian Bucur, directorul general de Dezvoltare.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2997 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2013 12:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.