Noul mall al Galaţiului îşi ia viteză! Vezi aici cum decurge construcţia

Noul mall al Galaţiului îşi ia viteză! Vezi aici cum decurge construcţia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sud-africanii de la NEPI îşi iau în serios promisiunea de a da Galaţiului un mall până la sfârşitul acestui an. Deja, din ruinele fostului TREFO s-a ridicat un mal de pământ, cu o înălţime de aproximativ zece metri, ce ascunde de ochii curioşilor stadiul construcţiei. Cu toate acestea, se poate vedea cu ochiul liber că sud-africanii încearcă să depăşeacă viteza de construcţie a centrului comercial de la Inelul de Rocadă. 

NEPI a achiziţionat anul trecut un teren de 12,7 hectare în Galaţi, pe bulevardul George Coşbuc. Potrivit proiectului, centrul comercial va avea o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi. Fondul sud-african de investiţii a investit de la înfiinţare, în 2007, aproape exclusiv în proiecte imobiliare din România, unde are în prezent active evaluate la peste 600 de milioane de euro. NEPI mai deţine un portofoliu nesemnificativ de active imobiliare, birouri şi retail în Germania.

NEPI a înregistrat anul trecut venituri din chirii şi exploatare de peste 40 milioane de euro, în creştere cu 25 la sută şi un profit net de 33,1 milioane de euro, cu 76 la sută mai mare decât în 2011.

Citit 9621 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2013 12:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.