Premieră în Galaţi: Conferinţă regională a mediului de afaceri

Premieră în Galaţi: Conferinţă regională a mediului de afaceri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste o sută de reprezentanţi ai mediului şi infrastructurii de afaceri, precum şi ai autorităţilor locale au participat ieri la conferinţa Afaceri.ro Galaţi, o manifestare desfăşurată în premieră în oraşul nostru, dar care promite să devină principalul eveniment de business în câţiva ani.

"Este un program prin intermediul căruia încercăm să arătăm care sunt noile tendinţe în piaţă, să descoperim afaceri viabile, sănătoase şi relativ necunoscute din România, să conectăm oamenii din lumea afacerilor şi chiar să le oferim şi ceva inspiraţie", a sintetizat scopul întâlnirii directorul conferinţei, Marius Alexa.

Evenimentul a avut mai degrabă un caracter regional decât unul strict local, întrucât la întâlnire au participat oameni de business din Galaţi, Focşani, Brăila, Tulcea şi chiar din zone geografice mai îndepărtate, precum Iaşi, Giurgiu sau Tg.Mureş.

"Este cel mai mare program naţional privat de conferinţe locale. Este prima conferinţă de anul acesta, dintr-o serie de 22 pe care le vom organiza în toată ţara. Important de precizat este faptul că aceste conferinţe nu au un conţinut standard, ci sunt în proporţie de 80 la sută aplicate, adaptate la locul în care le desfăşurăm", a completat Marius Alexa.

Speakerii prezenţi la conferinţă, printre care s-au numărat Alexandru Lăzescu, Lajos Vajda, Costică Voicu, Dana Ghineţ sau Mircea Munteau, au adus în discuţie teme de interes, precum exporturile, marketingul modern în condiţiile apariţiei de noi tehnologii, surse de finanţare etc. "Evenimentul se va desfăşura anual şi promitem că Afaceri.ro va deveni în trei ani principalul eveniment de business din Galaţi", a mai spus Marius Alexa.

Citit 1762 ori Ultima modificare Joi, 13 Martie 2014 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.