UPDATE/ Valerică Anghel, favorit pentru funcţia de DIRECTOR GENERAL al AFDJ Galaţi

UPDATE/ Valerică Anghel, favorit pentru funcţia de DIRECTOR GENERAL al AFDJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Consiliul de Administraţie al AFDJ Galaţi a confirmat în mod oficial astăzi, 4 iunie, că, în urma selecţiei dosarelor candidaţilor pentru funcţia de director general al instituţiei, au fost declaraţi admişi Valerică Anghel, Dorian Dumitru şi Daniel Stroiu. Câştigătorul final va fi desemnat după organizarea unor interviuri cu candidaţii.


 

* Alături de el, în cursa pentru şefia administraţiei fluviale au mai intrat Dorian Dumitru, Ovidiu Cristoloveanu şi Daniel Stroiu


În urma anunţului de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de director general al Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi s-au înscris patru candidaţi: Valerică Anghel – care a mai ocupat în trecut funcţia de director general, Dorian Dumitru – actualul director adjunct, Ovidiu Cristoloveanu – fost director comercial şi Daniel Stroiu – care nu a mai lucrat la AFDJ Galaţi, dar care a derulat o serie de afaceri în domeniul transporturilor navale. După cum v-am informat în paginile ziarului "Viaţa liberă", Consiliul de Administraţie al AFDJ Galaţi a lansat anunţul de selecţie a candidaţilor după ce, la mijlocul lunii trecute, fostul director general, Mircea Răzvan Cristea, şi-a prezentat demisia.

Dosarele candidaţilor au fost analizate marţi şi, se pare, cu excepţia lui Ovidiu Cristoloveanu, au fost admise toate celelalte candidaturi. Confirmarea oficială se va face în cursul zilei de miercuri, iar interviul în urma căruia se va decide cine va fi viitorul director general se va organiza pe 11 iunie.

Potrivit unor surse apropiate companiei, cele mai mari şanse le-ar avea Valerică Anghel. Pe lângă faptul că a mai fost director al AFDJ Galaţi în perioada 2002 – 2005, acesta se bucură, se pare, de susţinerea UNPR. Potrivit unor „algoritmi” politici stabiliţi între PSD şi UNPR după retragerea PNL din coaliţia guvernamentală, o serie de posturi lăsate libere de liberali ar urma să revină UNPR. Dar chiar dacă Valerică Anghel pare a fi favorit sunt şi voci care spun că AFDJ Galaţi este o instituţie prea importantă pentru ca PSD să o lase din mână. Prin urmare, până pe 11 iunie jocurile sunt încă deschise.

 

Citit 5211 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.