"Succesul la feminin", la Galaţi - CONFERINŢĂ dedicată femeilor de afaceri

"Succesul la feminin", la Galaţi - CONFERINŢĂ dedicată femeilor de afaceri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* AFIR Galaţi organizează a XII-a ediţie a conferinţei dedicate femeilor de afaceri


„Succesul la Feminin” este tema conferinţei organizate vineri, 6 iunie, de Asociaţia Femeilor Întreprinzătoare din România (AFIR) Galaţi şi Coaliţia Asociaţiilor Femeilor de Afaceri (CAFA). Pe agenda evenimentului, găzduit cu începere de la ora 11.00, la Sala de Conferinţe a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, se vor afla teme dintre cele mai incitante, precum „Ingredientele succesului” şi „Antreprenoriatul feminin”, cum se realizează „Networking-ul de valoare” sau implicarea în „Organizaţii neguvernamentale şi rolul lor în societate”. De pe agenda conferinţei nu vor lipsi nici teme din care, poate, şi domnii ar avea ceva de învăţat, precum „Echilibrul dintre viaţa profesională şi viaţa personală” sau „Obiceiul de a avea oameni mulţumiţi”.

„Conferinţa organizată anul acesta se află la a XII-a ediţie şi se va bucura de participarea partenerelor noastre din ţară, reprezentante ale unor companii sau asociaţii de afaceri cu o contribuţie semnificativă atât pentru mediul asociativ, cât şi pentru mediul de afaceri. Ideea acestei conferinţe este de a crea legături, chiar de a identifica oportunităţi de lansare sau extindere a unor afaceri, de a afla cum poate contribui la dezvoltarea unui business colaborarea cu membrii CAFA specializaţi în antreprenoriat”, a precizat preşedinta AFIR Galaţi, Zenaida Costea.

De pe agenda conferinţei nu vor lipsi nici o serie de surprize. Printre ele se numără lansarea cărţii „Doamnele Galaţiului”, o incursiune de suflet în istoria feminină a Galaţiului. De asemenea, sâmbătă, participantele la conferinţă sunt invitate, la Brăila, la festivităţile organizate cu ocazia primirii de noi membri în Ordinul Cavalerilor Vinului European, preşedinta AFIR Galaţi, Zenaida Costea, antreprenoare, dar şi somelier de excepţie, fiind, de altfel, şefa Scaunului Cavaleresc „Dunărea de Jos”.

Citit 3007 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 12:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.