Gălăţenii cumpără la prima mână din depozitul ARABESQUE

Gălăţenii cumpără la prima mână din depozitul ARABESQUE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reamenajat şi cu noi stocuri de marfă, depozitul oferă peste 20.000 de repere în domeniu

Reorganizată în trei mari divizii: Distribuție, Depozit, Online, și cu un nou branding, ARABESQUE deschide larg porțile depozitului din Galaţi pentru toţi meşterii, profesioniştii și beneficiarii persoane fizice. Depozitul este reamenajat într-un spațiu mult mai generos, cu stocuri noi de marfă într-o gamă mult mai diversificată şi cu servicii specializate dedicate clienţilor.

Pentru a oferi o experiență de cumpărare inedită, dar și eficientă, spațiul depozitului a fost reamenajat astfel încât clienții își pot face rapid cumpărăturile, au acces facil la stocuri și, bineînțeles, pot primi suport specializat mulţumită celor 20 de ani în care ARABESQUE a furnizat materiale și servicii către marii constructori din România.

Sub noul slogan ”Cumpără la prima mână”, începând de astăzi, gălățenii sunt invitați să descopere depozitul și produsele la prețuri “indecent” de mici pentru anumite stocuri limitate. Fie că vor să renoveze apartamentul, fie că vor să construiască o casă, profesioniștii în construcții, și nu numai, pot alege din peste 20.000 de repere, de la materiale grele (blocuri pentru zidărie, produse metalurgice, betoniere etc.), sisteme pentru acoperişuri (hidroizolații, țiglă ceramică de beton și metalică, șindrilă bituminoasă, plăci ondulate, policarbonat etc.), produse pentru amenajări interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolații, tavane casetate, parchet, lambriuri, uși etc.), instalații sanitare și termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, gresie și faianță, mobilier de baie și bucătărie, scule, unelte și accesorii, până la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masă și bucătărie, lemn stratificat etc.).

Pe scurt, toți cei care vor să construiască la prețuri de prima mână, găsesc în depozitul ARABESQUE tot ce au nevoie, de la materiale pentru fundaţie, până la acoperiș. Pentru a fi alături de clienți în toate etapele proiectului, ARABESQUE oferă și servicii de consultanță în construcții prin personalul specializat din cadrul depozitului, dar și transport asigurat al mărfii până la șantierul indicat de către client. Ca o particularitate, marfa poate fi livrată etapizat, în funcție de stadiul lucrării, serviciul fiind asigurat prin cea mai mare flotă de autoutilitare din România a unei firme care nu are ca principal obiect de activitate transportul.

Depozitul are o suprafață de aproximativ 45.500 de metri pătrați, din care 12.000 reprezintă hala depozitului, investiția totală ridicându-se la 12 milioane de euro după reamenajarea recent finalizată. De asemenea, în cadrul depozitului se vor derula proiecte special “construite” pentru meşteri, pentru comunitatea din care fac parte, pentru dezvoltarea lor.

Situat în str. Şoseaua de Centură nr. 39, într-o zonă bine cunoscută gălățenilor, depozitul este deschis zilnic de la ora 8.00, iar în weekend începând cu ora 9.00.

Cu 20 de ani de experiență în furnizarea de materiale de construcţii şi finisaje către marii constructori din România, ARABESQUE oferă acces la stocurile sale tuturor clienților care vor să construiască la cel mai bun preț.

MATERIAL PUBLICITAR

 

Citit 3952 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iunie 2014 16:58