ArcelorMittal confirmă posibilitatea LIVRĂRII DE ABUR pentru producerea APEI CALDE

ArcelorMittal confirmă posibilitatea LIVRĂRII DE ABUR pentru producerea APEI CALDE
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Conducerea ArcelorMittal ne-a confirmat, vineri, 26 iunie, că poate livra abur societăţii Electrocentrale pentru producerea apei calde în municipiul Galaţi. Reprezentanţii companiei siderurgice au afirmat că acest lucru va fi posibil, dacă autorităţile îşi vor confirma interesul.

"ArcelorMittal Galaţi are capacitatea tehnică să furnizeze, temporar, un volum limitat de abur pentru CET - în vederea producerii de apă caldă, care urmează să fie distribuită în Galaţi - şi pe care îl va livra în următoarea perioadă, dacă autorităţile relevante vor confirma interesul", ne-a transmis Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al companiei siderurgice gălăţene.

Conform informaţiilor noastre, până la acest moment, nu a fost semnat un document oficial privind parteneriatul dintre companie şi celelalte instituţii.

Citit 3389 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2015 19:23

7 comentarii

 • postat de GALATANU
  Miercuri, 01 Iulie 2015 05:07
  84.117.40.***
  Nu nemai aburiti atata cu incalzirea centralizata si pacaleala Calorgaly, tov primarele !
  0
  2
  Raportează
 • postat de jos psd-pt Radulian
  Marți, 30 Iunie 2015 13:22
  78.96.59.***
  Tare cap sec mai esti. Citeste din nou ce a scris Panait si ai sa-ti dai sema cat esti de do bi toc. Panait s-a referit la cersetorii care vor sa primeasca centrale gratuite, gaze gratuite, apa rece/calda gratuita, la cei care stau doar cu mana intinsa si nu vor sa scoata un leu din buzunarul lor. Fondurile de care vorbesti mataluta, crezi ca ai sa obtii ceva de la acesti milogi rau platnici???Ai bani sa locuiesti la oras bun, nu ai, vinde si mars la tara unde-i mai ieftin. Si eu mi-as dori sa locuiesc in centrul Londrei, Paris, New York dar nu-mi permit si stau locului. Crezi ca aia sunt tinuti in nesimtire sa nu plateasca cu anii???Singurul lucru unde-ti dau dreptate e faza cu sitemul centralizat, dar unul corect, necapusat si cu buni platnici.
  1
  2
  Raportează
 • postat de Radulian
  Luni, 29 Iunie 2015 21:44
  81.12.150.***
  Mai Panaite,matale porti capul ala peumeri fara niscavai materie cenusie. Matale nu ai nici macar cei 7 ani de acasa, dar ai in schimb nesimtire si prostie ce nu poate fi masurata. In toata lumea asta civilizata, cum te crezi matale caesti, a locui la bloc este o convetuire sociala bazata pe respect reciproc intre locatari si intre locatare si furnisorii de servicii ( gaze, energie, apa rece si calda, caldura ). Blocul ca ** locuinta colectiva** in spatii de proprietati individuale (apartamente) trebuie intretinut de la fundatie pana la acoperis, trebuiesc intretinute si reparate instalatiile de apa calda, de apa rece si caldura, de gaze, casa scarilor , fatadele exterioare.Toate astea se fac fonduri privater ale locatarilor, fonduri de la administratia locala si fonduri europene, si chiar subventii, nu este cerseala natangule.cap troaca fara gandire si plin de rautate. Intretinerea unui bloc se face respectand o arhitectura data nu tarcata cum vrea unu si altu pentru anvelopare nu se incalzeste cu centrale si incalzesti apa cu boilere ce prezinta un pericol imens pentru viata fiecaruia ce cu asa instalatii dar si cei care nu folosesc instalatii de acest fel. Asa ca nu te mai da matale desteptul desteptilor ca esti prost de bubui.
  Cel mai ecologic, cel mai rentabil si sigur sistem pentru servicii sociale (apa calda, caldura, apa rece, gaze etc) este sistemul centralizat cu conditia ca furnizorii de servicii centralizate sa produca si sa-si livreze serviciile la parametrii negociati la sange cu locatarii sau chiar cu asociatii iar plata sa se faca in functie de calitatea serviciilor.Eu sper ca toate aceste probleme se vor rezolva odata primesti caldura, apa calda, apa rece, gaze la parametrii tehnici corespunzatori platest frate, nu primesti, nu platesti. Este greu de inteles...???
  5
  5
  Raportează
 • postat de Panaite
  Sâmbătă, 27 Iunie 2015 21:37
  5.254.65.***
  Daca v-ar da bani de centrale, dupa aia ati sta cu mana intisa sa va dea si bani de gaze si tot asa.
  Asta sunteti, niste cersetori. Asa ati fost educati de Durbaca, Niciolaie si Ciumacenco.

  Un oras de putori si de imputiti cu pretentii de fete mari dar care nu pun mana niciodata sa miste un pai, dimpotriva, fac mizerie si strica imaginea orasului.
  5
  17
  Raportează
 • postat de Panaite
  Sâmbătă, 27 Iunie 2015 21:35
  5.254.65.***
  Ati postat doi cersetori.
  Cereti, cereti si iar cereti. Stati cu mana intinsa ca tiganii la biserica.
  Daca e sa va dea banii respectivi, de unde vi-i dau? Din banii nostri, ai celorlalti.
  Sa va fie rusine, oras de pomanagii, cersetori, pacalibili cu-n mic si-o bere.
  3
  12
  Raportează
 • postat de ella
  Sâmbătă, 27 Iunie 2015 16:41
  89.137.136.***
  Tot umblati cu prostii?De ce nu ajutati populatia ce nu are posibilitate sa/si monteze o alta sursa de caldura?Tot se cheltuiesc bani cu acele ajutoare de caldura,mai bine dati o suma de cu care sa fie ajutati sa iasa din acest miraj al incalzirii centralizata.Dar stiu ca nu va convine ca nu mai aveti de unde fura,nu mai aveti pe cine fraieri.La noi in asociatie din aproape 400 de apartamente, la ora actuala mai sit doar 75 de apartamente ce nu au renuntat la incalzirea voastra//din acestea majoritatea sint apartamente inchiriate si nu ii doare citi bani se duc pe apa calda si caldura,caci plateste prostul de chirias//.Sper ca pina in septembrie si din acestia sa se mai debranseze.
  14
  9
  Raportează
 • postat de un prost din GALATI
  Sâmbătă, 27 Iunie 2015 11:35
  5.13.142.***
  Numai vrajeli,pana acum cumparau cazan de la Braila a cazut asta cu cazanu acum ca da combinatu abur totul este o mare pacaleala combinatul nu o sa dea niciodata abur.
  Cel mai bine e sa dea sub forma de imprumut catre populatie bani sa isi monteze centrale termice si asa au scapat de grija.Dar nu se poate,ca tot eu va spun ca toata prostimea trebuie sa fie sub papucul lor ca sa poata fi manipulati cu ceva.
  Ne meritam soarta
  14
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.