ATENŢIE, GĂLĂŢENI! După CGS, o altă COMPANIE AMERICANĂ anunţă că va ANGAJA români

ATENŢIE, GĂLĂŢENI! După CGS, o altă COMPANIE AMERICANĂ anunţă că va ANGAJA români
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

După ce compania americană Computer Generated Solutions (CGS) a anunţat că va deschide şi în Galaţi o filială în care îşi propune să angajeze 2.000 de persoane, în decursul a 18 luni, o altă companie de peste Ocean, gigantul de comerţ online Amazon, a anunţat vineri, 22 ianuarie, că vrea să înfiinţeze în acest an „mai multe mii de noi locuri de muncă” în câteva ţări din Europa, unde grupul are deja peste 40.000 de angajaţi, informează AFP.

Reprezentanţii Amazon au precizat că, în 2015, personalul său din Europa a crescut cu 10.000 de angajaţi, iar compania va continua să investească şi în 2016 în cercetare şi dezvoltare, precum şi în construcţia de noi infrastructuri care să sprijine creşterea operaţiunilor sale de cloud-computing.

"Intenţionăm să creăm mai multe mii de locuri de muncă în 2016, începând de la lingvişti, experţi în digital media şi până la recrutarea de colaboratori pentru centrele de distribuţie şi customer service", a declarat vicepreşedintele Amazon Europe, Xavier Garambois.

Amazon susţine că "în prezent recrutăm noi specialişti şi în computere şi dezvoltatori de software pentru cele 12 centre de cercetare şi dezvoltare din Europa", amplasate în Germania, Irlanda, Olanda, Polonia, România, Spania şi Marea Britanie. Astfel, pentru specialiştii în IT din România, implicit din Galaţi, aceasta nu poate fi decât o veste bună, pentru că vor avea şansa să aplice şi, cu ceva noroc, să lucreze într-una dintre cele mai mari companii de comerţ online din lume.

Începând din 2010 şi până în prezent, Amazon a investit peste 15 miliarde de euro în infrastructura şi operaţiunile sale din Europa. Noile investiţii avute în vedere pentru 2016 vin după ce, în perioada sărbătorilor de Crăciun, Amazon a înregistrat vânzări record în Europa, spre deosebire de retailerii tradiţionali.

VEZI că se fac ANGAJĂRI la doi paşi de Galaţi. CLICK AICI pentru a afla despre ce este vorba

Citit 13396 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.