DORIAN DUMITRESCU, printre cei mai buni manageri în topul ”Capital”, la secţiunea marketing şi comunicare

DORIAN DUMITRESCU, printre cei mai buni manageri în topul ”Capital”, la secţiunea marketing şi comunicare
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Gălăţeanul Dorian Dumitrescu – coordonator al activităţilor de comunicare pentru ArcelorMittal România, Grecia, Macedonia şi Turcia - a fost inclus, de revista "Capital", pe lista candidaţilor la titlul de cel mai bun manager al momentului în marketing şi comunicare.

Dorian Dumitrescu este absolvent al Facultăţii de Mecanică din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos". A preferat, însă, nu o carieră de inginer, ci una în media. A început să lucreze în presă încă din 1988, la revista "Orientări". A fost mai întâi redactor şi a progresat, ierarhic, până la poziţia de redactor-şef adjunct. S-a numărat, apoi, printre fondatorii Radio Galaţi. A lucrat şi la cotidianul "Viaţa liberă", unde a ajuns să coordoneze activitatea redactorilor din Departamentul Economic. A lucrat şi în Trustul Media Pro, la radio şi televiziune şi a fost, vreme de cinci ani, până în 2005, producător la ProTV Galaţi-Brăila. În 2006 s-a alăturat echipei de comunicare ArcelorMittal România. Principala sa provocare, pe lângă relaţia cu presa, a fost în cadrul ArcelorMittal crearea, implementarea şi coordonarea unor sisteme de comunicare internă. Anul trecut, în cadrul unui astfel de proiect, s-a construit o întreagă clădire din module în care managerii companiei să se poată întâlni cu angajaţii. Vreme de nouă luni, toţi cei circa 6.000 de angajaţi, împărţiţi în grupuri, au avut posibilitatea de a sta de vorbă cu echipele manageriale. Între timp, s-a şi început punerea în practică a multora dintre ideile pe care angajaţii le-au prezentat conducerii.

Sursa foto: ArcelorMittal România

Citit 4400 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2017 21:06

5 comentarii

 • postat de Pregătitor șarje
  Miercuri, 31 Mai 2017 09:27
  Când am fost la arc 2020 nu ne-au primit decât după ce gecile și gentile le-am depus intr-o baracă pt că dacă protestai prin neparticipare trebuia să te rogi de ei să îți de-a geaca , astfel subtil te tinea cu forța acolo!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Iote-asa
  Marți, 23 Mai 2017 17:20
  Apropo de excelenta "comunicare internă".

  Dle Dumitrescu, nu credeti ca din multitudinea de Flash-uri informative (ce circula cu periodicitate in combinat) lipseste cel mai important, cel care ar trebui sa contina rezultatele financiare ale AMG in anul 2016?

  Productie totala realizata, EBITDA. Profit???

  O fi important ca angajatii unei societati sa fie informati cat mai fidel asupra rezultatului muncii lor din anul anterior?
  1
  27
  Raportează
 • postat de Ea
  Marți, 23 Mai 2017 14:49
  A progresat, intradevar ... pionier, UTC - sef UTC pe Liceu, PCR - purtator de cuvant la organizatia studenteasca si apoi locala ... Deci, un mare om de partid si mancator de c...uvinte ! Si acum e manager - purtatorul de cuvant - "recunoscut" si apreciat. Pai daca tot sustinatorii vechilor membri de partid sunt la putere nu trebuie sa se sprijine unul pe celalalt?!?
  Si acum vreti sa pupam mana plina de ... minciuni vechi si noi!
  6
  27
  Raportează
 • postat de Ipate Gheorghe
  Marți, 23 Mai 2017 09:05
  As dori ca domnul Dumitrescu sa construiasca un modul si pentru fostii salariati ai Combinatului care au solicitat acum trei ani adeverinte cu veniturile brute si nu le-au primit inca.
  O parte dintre solicitantii acestor adeverinte au obtinut in instanta acest drept si nici asa nu se conformeaza. Este impardonabil ceea ce se intampla,numai despre comunicare nu poate fi vorba.
  8
  25
  Raportează
 • postat de Ady
  Marți, 23 Mai 2017 07:35
  Intradevar este un om extraordinar, care te poţi baza pentru că îi place să ajute chiar dacă timpul îi este mereu prea scurt.
  20
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.