Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) va organiza luni, 19 noiembrie, de la ora 13,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă, un spectacol-concurs intitulat "România mea", la care vor participa elevi din tot judeţul Galaţi. Evenimentul este derulat sub semnul Centenarului Marii Uniri, în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Consiliul Judeţului.

"Consiliul Judeţului a alocat suma de 40.000 de lei pentru a-i premia pe cei mai buni elevi de la cele cinci secţiuni ale concursului: ansambluri folclorice, interpretare muzicală, pictură, gastronomie şi tradiţii şi obiceiuri. Primele două secţiuni, reunite sub genericul "100 de cântece şi jocuri româneşti", se  vor desfăşura pe scena instituţiei gazdă, în timp ce în foaier va fi deschisă o expoziţie şi vor avea loc demonstraţii: "100 de tradiţii culinare", "100 de oameni şi fapte" şi "100 de tradiţii, obiceiuri şi meşteşuguri româneşti", ne-a declarat inspectoarea generală Mioara Enache.

Citit 1510 ori Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2018 18:09

1 comentariu

  • postat de Laura Miercuri, 21 Noiembrie 2018 23:45 188.24.207.*** Link la comentariu
    0
    1

    Foarte frumos, dar ISJ nu a dat șanse egale tuturor copiilor gălățeni care si-ar fi dorit sa participe in acest festival !... Unde a fost publicat regulamentul acestui concurs? Unde a fost făcut public anunțul de începere a înscrierilor la acest concurs? Cum putea afla de el un copil care ar fi vrut sa se înscrie la acest concurs? Mulțumesc!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.