Burse pentru copiii supradotaţi

Burse pentru copiii supradotaţi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Asociaţia Centrul Gifted Education organizează un concurs de burse de studiu pentru copiii supradotaţi. Începând cu anul academic 2019-2020, Centrul Gifted Education încurajează, prin politica de burse de studii, înscrierea în ani superiori în programul specializat pentru copii supradotaţi, conform Legii 17/2007. Bursele de studiu pot fi acordate anual până în data de 20 iunie candidaţilor care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, în limita sumelor pe care asociaţia le are la dispoziţie pentru finanţarea burselor şi până la epuizarea acestora. Toate detaliile legate de concursul de burse de studiu sunt publice pe site-ul giftededu.ro. Pentru mai multe detalii, accesaţi: https://giftededu.ro/burse-de-studiu/.

Citit 493 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2018 19:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro