Pentru copiii cu cerinţe speciale, teren de sport cu dotări moderne, la Şcoala ”C. Pufan”

Pentru copiii cu cerinţe speciale, teren de sport cu dotări moderne, la Şcoala ”C. Pufan”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Galaţi a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru realizarea unui teren de sport pentru copii cu cerinţe speciale de educaţie de la Şcoala "Constantin Pufan".

"Copiii cu cerinţe educaţionale speciale vor putea face orele de educaţie fizică şi terapiile de recuperare şi în aer liber, pe un teren de sport cu gazon artificial de calitate superioară. De asemenea, elevii care practică un sport vor avea, pe lângă sălile de sport ale şcolii, un spaţiu adecvat pentru antrenament, mai ales că, anul trecut, elevi de la această şcoală au obţinut locul al doilea la campionatul naţional de fotbal Special Olympics, eveniment ce a avut loc la Sibiu. În plus, după amenajarea acestui teren de sport, astfel de competiţii se vor putea organiza şi la Şcoala Specială "Constantin Pufan"", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Terenul de sport va avea 684 mp, iar suprafața de joc va avea marcaje și dotările necesare practicării mai multor sporturi.

La Şcoala Specială "Constantin Pufan", studiază şi fac terapii de recuperare 197 de elevi.

Citit 1292 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.