Doar 14 unităţi de învăţământ din judeţul Galaţi rămân în online

Doar 14 unităţi de învăţământ din judeţul Galaţi rămân în online
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Conform noilor reglementări stabilite de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii, începând de luni, 22 noiembrie, vor rămâne în online foarte puţine unităţi de învăţământ din judeţul Galaţi. "Noile reguli prevăd ca şi în şcolile, grădiniţele şi liceele unde procentul personalului vaccinat este sub 60 la sută să se poată învăţa fizic, dacă rata de infectare cu virusul Sars-Cov-2 este sub trei la mia de locuitori. Prin urmare, de luni vor mai rămâne la cursuri online doar elevii din 14 unităţi de învăţământ", ne-a informat inspectoarea generală, Gina Brînzan.
Dintre acestea, doar 12 provin din localităţi cu rata de infectare de peste trei la mie şi cu procent de vaccinare sub 60 la sută: şcolile din Crăieşti, Cişmele, Vârlezi, Drăguşeni, Braniştea, grădiniţa din Ghingheşti, grădiniţa din Cuza Vodă, iar din Galaţi, Şcoala Nr. 26, Grădiniţa cu Program Săptămânal Nr. 32, Grădiniţa cu Program Prelungit "Otilia Cazimir", Grădiniţa cu Program Normal "Tweety", Grădiniţa cu Program Normal "Ioan Neniţescu".
Tot în online vor învăţa şi elevii de la Şcoala "Ludovic Cosma" (Nr. 19), deşi aici procentul de vaccinare este peste 60 la sută, însă centrala termică a instituţiei s-a stricat. Şi la Colegiul "Danubius" cursurile vor fi tot online, deşi procentul de vaccinare al profesorilor este de peste 70 la sută.

Citit 2284 ori Ultima modificare Luni, 22 Noiembrie 2021 21:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro