Şcolile s-ar putea închide iar - „Directorii stabilesc dacă suspendă cursurile”

Şcolile s-ar putea închide iar - „Directorii stabilesc dacă suspendă cursurile”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Profesorii navetişti sunt cazaţi în unele comune, pentru a nu se mai închide unităţile

Deşi s-a pierdut deja destul de multă materie, directorii unităţilor de învăţământ se confruntă din noi cu dilema dacă e sau nu oportun să suspende cursurile începând de mâine, având în vedere avertizările meteo.

Astăzi erau închise numai 20 de unităţi de învăţământ din Buciumeni, Priponeşti, Rădeşti, Crăieşti şi Slivna. Mâine nu se ştie deocamdată care va fi situaţia, dar directorii au fost avertizaţi de conducerea ISJ să ia măsurile care se impun, în funcţie de situaţie.

„Am înţeles că se închid drumurile şi nu vor mai avea profesorii cum să ajungă. De aceea, am lăsat la latitudinea directorilor să ia măsurile care se impun. De exemplu, la Valea Mărului, primarul ne-a anunţat că a asigurat cazare în comună, mâine şi poimâine, pentru cele şapte cadre didactice navetiste, iar acestea au acceptat. Aşa că dacă drumurile comunei vor fi practicabile, aici se vor ţine cursuri. La fel s-a propus şi la Griviţa. Şi în municipiul Galaţi, directorii vor discuta cu profesorii şi vor lua o decizie în funcţie de cum va fi vremea. Nu ştim la ce să ne aşteptăm”, ni se spune de la ISJ Galaţi.

Citit 2536 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2012 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.