"Viaţa liberă" te ajută să iei bacalaureatul - Rezolvarea subiectului la informatică

"Viaţa liberă" te ajută să iei bacalaureatul - Rezolvarea subiectului la informatică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Profesoara Daniela Ilie de la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza" ne-a oferit rezolvarea modelului de subiect publicat pe site-ul MECTS
  • Subiectul este pentru proba la alegere a profilului şi specializării la filiera teoretică, profilul real, specializările: matematică - informatică şi matematică – informatică intensiv

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA SUBIECTUL!

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA REZOLVĂRILE!

Cine este Daniela Ilie

 

informaticaProfesoară de informatică la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” Galaţi, profesor metodist, consilier educativ al şcolii, Daniela Ilie mai este şi membru al Uniunii Profesorilor de Informatică din România (UPIR), formator ECDL în cadrul proiectului Profesionişti în Educaţie Europeană şi Reformă, coordonator al Cercului de Robotică RoboticsClubGalaţi, colaborator al Institutul Naţional de Fizica Laserelor, Plasmei şi Radiaţiei în proiectul internaţional Fibonacci.

S-a ocupat şi cu diseminarea metodei investigării ştiinţifice pentru predarea ştiinţelor şi matematicii în Europa, iar ca expert în proiectul „Şcoala viitorului” a realizat animaţii pentru lecţii de fizică (gimnaziu). Animaţiile propuse pentru lecţiile despre optică şi despre magnetism pot fi văzute la următoarele adrese:

http://www.valcea-performanta.ro/files/index_optica.html

http://www.valcea-performanta.ro/files/index.html

Elevii coordonaţi de Daniela Ilie au luat premii la Olimpiada de Informatică Aplicată şi la Concursul Naţional Infoeducaţie.

 

Campania continuă - Luni, subiectele la economie

 

„Viaţa liberă” va continua şi luni campania de publicare a rezolvării modelelor de subiecte propuse de MECTS. Urmează rezolvarea modelului propus pentru proba scrisă la economie. Rezolvările ne-au fost oferite de profesoara Iuliea Lazăr de la Colegiul Naţional „C. Negri”.

 

Citit 4997 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Iunie 2012 00:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.