„Viaţa liberă” te ajută să iei bacalaureatul - Rezolvarea subiectului la economie

„Viaţa liberă” te ajută să iei bacalaureatul - Rezolvarea subiectului la economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Profesoara Iuliea Lazăr de la Colegiul Naţional «C. Negri» ne-a oferit rezolvarea modelului de subiect publicat pe site-ul MECTS

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA SUBIECTUL PROPUS

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA REZOLVAREA SUBIECTULUI

Când are loc proba

Probele scrise ale examenului de bacalaureat se vor desfăşura între 2-6 iulie. Proba scrisă la economie – proba la alegere a profilului şi specializării - este programată pentru 6 iulie. Rezultatele examenului se vor afişa pe 8 iulie, iar cele de după contestaţii pe 13 iulie.

Cine este Iuliea Lazăr

eco prProfesoara Iuliea Lazăr este absolventă din 1986 a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Filozofie Istorie. S-a titularizat imediat la liceul din Pechea, apoi a lucrat la mai multe unităţi din Galaţi, iar din 2002 este cadru didactic la Colegiul Naţional „C. Negri”, unde a îndeplinit o perioadă şi funcţia de director-adjunct.

Este autoarea unui manual de filozofie publicat în colaborare cu profesoarele Eugenia Olariu şi Angelica Aramă.

Elevii pregătiţi de ea au obţinut numeroase premii la olimpiadele judeţene şi naţionale. Inclusiv anul acesta, eleva Simona Chiriac s-a clasat a cincea la faza naţională la olimpiada de economie, cu cea mai mare medie de la clasele a XI-a (primele patru locuri au fost ocupate de eleve de a XIII-a).

Anul trecut a fost formator în cadrul unui proiect Siveco, iar anul acesta îndeplineşte aceeaşi funcţie într-o acţiune de formare a profesorilor derulată cu Universitatea „Andrei Şaguna”, din Constanţa.

Profesor cu metodist cu gradul I, mentor pentru studenţii Universităţii „Dunărea de Jos”, Iuliea Lazăr iubeşte disciplinele socio-umane şi elevii şi nu şi-ar mai dori să se despartă de activitatea de la catedră.

Mâine, subiectele la chimie organică

„Viaţa liberă” va continua şi mâine campania de publicare a rezolvării modelelor de subiecte propuse de MECTS. Urmează rezolvarea modelului propus pentru proba scrisă la chimie organică. Rezolvările ne-au fost oferite de profesoara Ruxandra Şerban de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”.

Citit 2092 ori Ultima modificare Duminică, 03 Iunie 2012 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.