Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor va produce carne şi lactate

Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor va produce carne şi lactate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea "Dunărea de Jos" redeschide astăzi staţia pilot de carne şi produse din carne, precum şi cea de lapte şi produse lactate. Este vorba despre unităţi de producţie în care studenţii Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor (FSIA) au posibilitatea de a face practică. În plus, produsele realizate aici vor putea fi valorificate în cadrul cantinei studenţeşti. Cele două obiective, pe care FSIA le redeschide astăzi, de Ziua Mondială a Alimentaţiei, au fost realizate prin proiectul “Reabilitarea, modernizarea, retehnologizarea şi reechiparea infrastructurii educaţionale universitare în vederea creării la Galaţi a unui pol de educaţie şi de cercetare tehnologică în domeniul ştiinţei şi ingineriei alimentelor”.

Citit 2001 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2012 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.