Universitatea "Dunărea de Jos" redeschide astăzi staţia pilot de carne şi produse din carne, precum şi cea de lapte şi produse lactate. Este vorba despre unităţi de producţie în care studenţii Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor (FSIA) au posibilitatea de a face practică. În plus, produsele realizate aici vor putea fi valorificate în cadrul cantinei studenţeşti. Cele două obiective, pe care FSIA le redeschide astăzi, de Ziua Mondială a Alimentaţiei, au fost realizate prin proiectul “Reabilitarea, modernizarea, retehnologizarea şi reechiparea infrastructurii educaţionale universitare în vederea creării la Galaţi a unui pol de educaţie şi de cercetare tehnologică în domeniul ştiinţei şi ingineriei alimentelor”.
Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor va produce carne şi lactate Scris de Marius Ţuca


Marius Ţuca
Articole recente - Marius Ţuca
Câinele lui Macovei | Ocolul ziarului în 30 de ani PAMFLET/ Nica, sfătuit de Pâslaru: "Torna, torna, fratre!" PAMFLET/ Corupţii noştri sunt mai buni decât ai lor Gălăţenii încă visează/ De ce nu se fac INSTALAŢII INDIVIDUALE la CĂLDURĂ A început programul anual de REVIZII/ Când şi unde TAIE Apaterm APA CALDĂ în Galaţi
Mai multe din această categorie: