Bursă privată de 100 de euro pe lună la "Danubius" din partea unui absolvent

Bursă privată de 100 de euro pe lună la "Danubius" din partea unui absolvent
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Absolvenţii "Danubius" sprijină actualii studenţi. Pe modelul universităţilor vestice, un fost masterand va oferi în semestrul al doilea cel puţin o bursă lunară în valoare de o sută de euro celor mai buni studenţi din anul al treilea de la Facultatea de Drept. Bursa poartă numele finanţatorului, avocatul Gabriel Guriţă. Pentru a primi bursa, studentul trebuie să fie integralist în primul semestru şi să aibă cel puţin media 9,50 la examenele din această iarnă. De asemenea, beneficiarul va trebui să treacă şi de proba interviului, unde trebuie să aducă argumente că merită să fie sprijinit. Bursa va fi oferită pe tot parcursul semestrului al doilea, din februarie până în iunie.
Joi, la ora 13,00 va avea loc o întâlnire între iniţiatorii acestei burse, avocatul Gabriel Guriţă şi rectorul Universităţii "Danubius", Andy Puşcă, şi potenţialii beneficiari.

Datoria de a întoarce Binele

Avocatul Gabriel Guriţă este de părere că, în viaţă, trebuie să oferi ceva înapoi celor care te-au format. "Trăiesc sentimentul recunoştinţei faţă de aceasta şcoală şi am avut întotdeauna convingerea că atunci când primeşti Binele ai datoria să îl întorci. Demersul meu este o formă de mulţumire şi consideraţie pentru tot ceea ce am dobândit aici. Excelenţa are nevoie de suport, nu doar moral, ci şi de susţinere practică, materială. În plus, întotdeauna competiţia e cea care naşte performanţă", explică Gabriel Guriţă.

Citit 2719 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Ianuarie 2013 11:16

6 comentarii

 • postat de Colins
  Vineri, 01 Februarie 2013 22:57
  Astia de la privat stau bine cu PRul. Au bani! Oare s-ar descurca madama PR cu mai putini bani sa faca imagine si la stat?
  Misto ca la Galati se fac d astea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de FINIA
  Vineri, 01 Februarie 2013 22:51
  MACAR PUPA UN.... DE LUX. nU UNUL RAMOLIT SI BUBOS
  0
  0
  Raportează
 • postat de him
  Miercuri, 30 Ianuarie 2013 16:02
  @ziarist cu foamea-n glanda

  Cand vorbesti de Tuca poti folosi apelativul ziaristu lu' peste ca tot are el ca..campanii cu balti, pescuit si alte lucruri pe care nu le intelege.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gorgonia
  Miercuri, 30 Ianuarie 2013 13:38
  Bravo Gaby !!! Inteligent , generos , bun profesionist si motivat !!!! Nu stiu daca pe langa profesia de avocat practici si in mediul universitar, dar initiativa de a finanta studenti merituosi poate fi transferata si altor categorii de absolventi de drept de la Danubius.(ma gandesc la magistrati care pe langa salariul de baza au mancat o paine alba si din invatamantul superior ).
  0
  0
  Raportează
 • postat de ziarist cu foamea-n glanda
  Miercuri, 30 Ianuarie 2013 12:43
  Iar a inceput tuca cu pupatul stie el unde.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de lil
  Miercuri, 30 Ianuarie 2013 11:06
  Oamenii astia sunt penibili, iafara de faptul ca iar se face publicitate mascata acestei universitati, domnul din imagine si-a pus o balarie pe fundal care acopera acel multifunctional , inevitabil este langa un PC si culmea este si cu o carte in mana, cine te-a sfatuit oare?????
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.