Elevă din Galaţi, la faza internaţională a olimpiadei de geografie
Foto: Cosmina Albulescu şi Manuela Maţoianu, alături de profesoara de geografie care le-a pregătit, Gina Burghiu

Elevă din Galaţi, la faza internaţională a olimpiadei de geografie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cosmina Albulescu de la Pedagogic a obţinut cel mai mare punctaj la baraj * Lotul gălăţean s-a clasat şi anul acesta pe locul I la olimpiada naţională, fiecare membru primind câte o distincţie


Cosmina Albulescu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „C. Negri”, a obţinut cel mai mare punctaj la barajul pentru desemnarea lotului ce va reprezenta România la faza internaţională a Olimpiadei de geografie, care se va desfăşura în luna august la Kyoto, în Japonia.

„Am muncit foarte mult şi sunt bucuroasă că anul acesta avem o calificare cu punctajul cel mai mare în lotul naţional”, ne-a spus profesoara de geografie Gina Burghiu, cea care a pregătit-o pe Cosmina şi care aduce anual premii Galaţiului prin elevii săi.

Ca şi anul trecut, lotul gălăţean la olimpiada de geografie s-a clasat pe primul loc între judeţele ţării. „Fiecare elev participant a primit câte un premiu. Dorian Munteanu, de la „Spiru Haret” din Tecuci, pregătit de profesorul Cezar Ungan, a obţinut premiul I. Raluca Ciofu, de la CNVA, profesor Ion Cioroi, a primit o menţiune specială, la fel ca şi Cosmina Albulescu, de la Pedagogic. Colega sa de liceu, Manuela Maţoianu, pregătită tot de profesoara Gina Burghiu, a primit menţiune. Steluţa Talpău, de la CNMK, profesoară Mariana Bulgaru, a fost, de asemenea, recompensată cu menţiune”, ne-a spus inspectorul de specialitate la geografie, Marius Puţanu.

Citit 4817 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.