Locul al II-lea pentru gălăţeni la olimpiada de arta actorului

Locul al II-lea pentru gălăţeni la olimpiada de arta actorului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa de teatru a Liceului de Artă „D. Cuclin” a câştigat locul al II-lea la Olimpiada Naţională de Arta Actorului  ce s-a desfăşurat săptămâna trecută la Galaţi. Elevii noştri – Nicoleta Zaharia şi Adrian Matei - au intrat în concurs cu piesa „Buzunarul cu pâine” de Matei Vişniec, pregătiţi fiind de profesoara Daniela Nistor Enache

Locul I a fost câştigat de  trupa din Tg. Jiu, iar pe locul al III-lea s-au clasat liceenii actori din Iaşi.

La a doua secţiune, cea individuală, primele locuri au fost câştigate de doi elevi din Brăila – Alin Turcu şi Andreea Enciu, dar şi de Iulian Marinescu din Gorj şi Alexandra Măcean din Timiş. Concurenta din Galaţi – Nicoleta Zaharia - a fost recompensată cu o menţiune.

„Fondurile de premiere au fost alocate de minister în valoare de 120, 90, 65, 50 lei pentru  premii şi menţiuni la secţiunea individual (la care s-a mai adăugat din partea sponsorului Primăria Galaţi prin Administraţia Pieţelor până la sumele de 200, 150 şi 100 lei la premii), iar la secţiunea trupe de teatru premiile colective, în valoare de 320, 215, 160 lei, au fost majorate cu câte 100 de lei fiecare de acelaşi sponsor. Toţi premianţii au primit cărţi oferite de Universitatea "Dunărea de Jos", care ne-a fost parteneră şi ne-a pus la dispoziţie şi sălile pentru susţinerea probelor”, ne-a declarat inspectorul şcolar Maricel Lazăr.

Explicaţie foto: Nicoleta Zaharia şi Adrian Matei, elevii gălăţeni premiaţi la olimpiada de arta actorului

Citit 3331 ori Ultima modificare Duminică, 07 Aprilie 2013 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.