Premii de ziua patronilor spirituali la Facultatea de Mecanică

Premii de ziua patronilor spirituali la Facultatea de Mecanică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Mecanică de la Universitatea „Dunărea de Jos” şi-a premiat, ieri, de ziua patronilor spirituali, sfinţii Constantin şi Elena, cei mai buni profesori şi cercetători, ne-a informat decanul Cătălin Fetecău. Diploma „Opera Omnia” pentru întreaga activitate de cercetare ştiinţifică şi Trofeul Facultăţii de Mecanică i-au fost acordate profesorului Constantin Iosifescu, personalitate marcantă a Frigotehniei din România. Diploma „Nicolae Beschia” pentru sprijinul acordat Facultăţii de Mecanică a revenit directorului Florin Marian Spătaru de la Şantierul Naval Damen şi profesorului Liviu Iulian Palade, de la Universitatea din Lyon, absolvent al Facultăţii de Mecanică din Galaţi.

Au mai fost premiaţi: profesor dr. ing. Eugen Rusu, conferenţiar dr. ing. Liliana Rusu, şef lucrări dr. ing. Elena Beznea, şef lucrări dr. ing. Octavian Mircea, asistent dr. inginer Carmen Rusu. Diploma pentru tânăr cercetător a fost obţinută de asistent doctorand ing. Nicuşor Baroiu.

În cadrul aceleiaşi manifestări au fost premiaţi şi studenţii participanţi la Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice „Anghel Saligny. Premiul de excelenţă, în valoare de 1.000 lei i-a revenit lui Radu Clapa. Premiul pentru cea mai valoroasă lucrare a unui student i-a fost oferit lui Dorin Ioniţă, de la Inginerie Economică Industrială. Premiul pentru cea mai valoroasă lucrare a unui elev a fost câştigat de Alexandra Luparu de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”. Aceste trei distincţii au fost acordate de Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică. Premiul Firmei Meusburger a fost acordat studentului Mihai Manea, anul IV, Inginerie Economică Industrială.

Citit 1682 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2013 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.