De vineri, Sindicatul Învăţământului Preuniversitar Galaţi are o nouă conducere
Foto: De la stânga la dreapta, Preşedinta SIP Galaţi, Lidia Antoniu, alături de Constantin Ciosu, fostul preşedinte, şi de Marius Nistor de la FSE "Spiru Haret"

De vineri, Sindicatul Învăţământului Preuniversitar Galaţi are o nouă conducere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De ieri, Sindicatul Învăţământului Preuniversitar Galaţi, organizaţie cu aproximativ 5.000 de membri, are o nouă structură de conducere, pentru următorii cinci ani. Cei 148 de liderii de sindicat din şcolile gălăţene s-au întrunit ieri pentru a-şi alege componenţa Biroului Executiv. Lidia Antoniu, care a deţinut până acum funcţia de preşedinte executiv, este noul preşedinte al SIP Galaţi, în locul lui Constantin Ciosu, care s-a retras la pensie. Gabriel Şandru va deţine funcţia de prim-vice-preşedinte, funcţia de preşedinte executiv fiind desfiinţată. Din Biroul executiv mai fac parte alţi opt vicepreşedinţi. Marius Nistor, preşedintele FSE „Spiru Haret”, federaţie din care face parte SIP, a fost prezent ieri la Galaţi, pentru validarea noii conduceri.

„Voi continua proiectele începute la sindicat, iar un prim proiect nou este organizarea de către SIP, în luna martie, a unei dezbateri locale despre problemele învăţământului, la care să participe directori de şcoală, conducerea Inspectoratului Şcolar, reprezentanţi ai autorităţilor locale”, a declarat noua preşedintă a SIP Galaţi, Lidia Antoniu, după alegeri.

 

Citit 4499 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2014 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.