ADMITERE la liceu 2014/ Miercuri se dau PROBELE la clasele bilingve şi liceele vocaţionale

ADMITERE la liceu 2014/ Miercuri se dau PROBELE la clasele bilingve şi liceele vocaţionale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii care doresc să dea admitere la clasele bilingve sau la liceele din filiera vocaţională au intrat deja în febra admiterii. Începând de astăzi şi până vineri, 30 mai, ei se vor prezenta pentru susţinerea testelor de limbă străină sau la probele de aptitudini.

Astăzi şi mâine au fost programate cele două probe pe care le susţin elevii care vor să fie admişi la Liceul de Artă „D. Cuclin”. Elevii care vor să studieze la arte plastice, arhitectură, muzică sau coregrafie trebuie să se prezinte la liceu la ora 8,30, întrucât la 9,00 începe testarea aptitudinilor.

Tot astăzi, la 8,30, trebuie să se prezinte la probe şi elevii care vor să urmeze Liceul cu Program Sportiv. Din faţa liceului, ei vor fi preluaţi şi duşi pe stadion, în funcţie de specializarea pe care o vor.

Verificarea cunoştinţelor de limba franceză pentru clasele cu predare bilingvă se va face pe 29 mai, începând cu ora 9,00, la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”.

Proba la limba engleză se va desfăşura pe 30 mai, începând cu ora 9,00, în două centre de examen: Colegiul Naţional „V. Alecsandri” şi Colegiul Naţional „M. Kogălniceanu”.

Rezultatele la probele de limbi moderne se vor afişa luni, 2 iunie, dată la care se vor depune şi contestaţiile. Afişarea rezultatelor finale se va face pe 3 iunie.

Citit 4629 ori Ultima modificare Marți, 27 Mai 2014 20:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.