Vom avea un NOU ŞEF pentru învăţământul gălăţean
Foto: Gelu Homner

Vom avea un NOU ŞEF pentru învăţământul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Laura Marin, actuala inspectoare generală, mai poate sta la cârma învăţământului gălăţean maxim două săptămâni de la primirea certificatului de deputat (eveniment care a avut loc pe 30 mai), astfel încât să nu poată fi acuzată de incompatibilitate. Prin urmare, la nivelul PSD-ului se trag sforile pentru numirea unui nou şef la ISJ.

Deşi Laura Marin ne-a declarat că încă nu ştie cine-i va lua locul, prin cancelarii se zvoneşte, chiar de mai multă vreme, că ar fi vorba de doi „pretendenţi” – directorul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” (Auto), Gelu Homner şi directoarea Colegiului Tehnic „Radu Negru” – Mirela Onişor.

Despre Gelu Homner s-a mai zvonit că vine ca inspector general şi în 2012, după demiterea lui Doruleţ Resmeriţă, însă a câştigat atunci Laura Marin.

Gelu Homner nu neagă că ar putea fi viitorul inspector general nici acum: „Să vedem cum se vor aşeza apele. Nu pot confirma sută la sută. Nici nu pot declara mai mult acum. Toate la timpul lor”, spune directorul de la Auto.

Nici de la Mirela Onişor n-am putut afla mai multe lucruri: „Şi au am auzit că se vorbeşte prin târg că aş putea fi numită. Aşa cum am auzit şi de domnul Homner. Dar n-am primit nicio propunere oficială”, declară şi directoarea de la „Radu Negru”.

Rămâne de văzut care va fi, în final, varianta agreată de PSD.

                                                                                                                                                 Mirela Onişor

Citeşte şi care sunt variantele de inspector general agreate de profesori

Citit 11995 ori Ultima modificare Marți, 03 Iunie 2014 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.