12 PREMII pentru concurenţii gălăţeni, la CONCURSUL DE MATEMATICĂ "C.S. Calude"

12 PREMII pentru concurenţii gălăţeni, la CONCURSUL DE MATEMATICĂ "C.S. Calude"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 1.000 de elevi din clasele a IV-a, a V-a şi a VI-a au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Concursul Interjudeţean de Matematică „C. S. Calude”, organizat de CNVA. 12 dintre cele 22 de premii acordate aparţin concurenţilor gălăţeni, adică aproximativ jumătate.

La clasa a IV-a, Tudor Paraschiv, de la Şcoala nr. 2, este cel care a reuşit să obţină premiul I, în timp ce Rareş Braşoveanu, de la Şcoala nr. 29, este copilul care s-a clasat pe locul al II-lea. Doi elevi de la Şcoala Nr. 28 au câştigat premiul al III-lea – Cosmin Răcuciu şi Cezar Alexe. Câte un premiu special din partea Societăţii de Ştiinţe Matematice din România (SSMR) a fost acordat elevilor Alex Bârsan (Şcoala Nr. 29) şi Tiberiu Stelian (Şcoala Nr. 12).

Bianca Mayer Roşca de la CNVA a luat premiul I la clasa a V-a, iar colega sa Cristiana Murgoci a primit premiul al II-lea. Tot de la CNVA au fost şi cei doi câştigători ai premiilor SSMR – Anda Paraschiv şi Fabian Anghel.

La clasa a VI-a s-au acordat pentru gălăţeni doar două premii SSMR pentru Tudor Grigoraş (CNVA) şi Dan Tudor (Colegiul „Spiru Haret Tecuci).

La sfârşitul acestei săptămâni, pe 25 octombrie, va avea loc Concursul „Calude „ pentru clasele VII-XII, în timp ce faza pe echipe a fost programată pe 4 aprilie anul viitor.

Citit 3900 ori Ultima modificare Marți, 21 Octombrie 2014 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.