SUBIECTE uşoare la simularea BACALAUREATULUI la MATEMATICĂ. Istoria le-a dat de furcă celor de-a XI-a. Iată ce s-a dat

SUBIECTE uşoare la simularea BACALAUREATULUI  la MATEMATICĂ. Istoria le-a dat de furcă celor de-a XI-a. Iată ce s-a dat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 8.700 de elevi de clasa a XI-a şi a XII-a au susţinut miercuri simularea probelor de matematică şi istorie din cadrul examenului de bacalaureat.

Inspectoarea de specialitate la matematică, profesoara Viorica Bujor susţine că subiectele la această disciplină chiar au fost uşoare şi că un elev care a învăţat conştiincios obţine cu uşurinţă note de 8 şi 9. "Dacă la clasa a VIII-a, la simularea evaluării, s-au dat şi nişte subiecte pentru departajare, la clasa a XII-a nu există aşa ceva. Vor putea lua note maxime nu numai elevii care fac performanţă la matematică, ci şi cei care au învăţat constant", spune inspectoarea.

Nici istoria nu a ridicat probleme elevilor de la clasa a XII-a, susţine inspectorul de specialitate Mihai Şonei. Însă la clasa a XI-a, eseul a fost destul de dificil, crede acesta. "Ultimele două puncte nu cred că vor fi făcute, deoarece nu sunt din tematica pe care o primesc de regulă elevii la bacalaureat. Dar, în rest, cred că se va lua cu uşurinţă nota şapte la ambele niveluri de studiu",  spune Mihai Şonei.

CLICK AICI pentru a accesa toate subiectele de la simulările de miercuri, 4 martie.

Citit 1877 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2015 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.